Paksoy: “Asıl anket burada, bu meydanda”

30 Martta gerçekleşecek olan mahalli idareler seçimleri öncesinde Milliyetçi Hareket Partisine (MHP) katılım devam ediyor.

Sanayi esnafı ve Izgın Beldesinde gelen çok sayıda vatandaş partiye katıldı. Seçim bürosu önünde vatandaşlara seslenen Paksoy, “Geçen gün bir anket yayınladılar. Asıl anket burada, bu meydanda. O anketi yayınlayan kişiyi çok iyi tanıyorum. Bu adam şimdi çıkmış anket düzenlemeye başlamış. Elbistan halkı 30 Mart’ta o anketçiye de şamar vuracak” dedi.

MHP Elbistan seçim bürosu önünde gerçekleşen partiye katılım programında Izgın Beldesi’nden gelen vatandaşlara ve sanayi esnafına hitap eden MHP Elbistan Belediye Başkan Adayı Abdullah Paksoy, şunları söyledi:

“Bizleri hiçbir zaman yağmurda yaşta yalnız bırakmıyorsunuz hepiniz hoş geldiniz. Kahramanmaraş’ın büyükşehir olmasından dolayı Izgın Beldemiz artık mahalle statüsüne geçti. Yani bundan sonra belediye hizmetlerini diğer 14 mahallemiz nasıl alıyorsa Izgın Kasabamız da bu hizmetten yararlanacak. Yaklaşık 15 gün önce Izgın’a geldim. Orada toplantılar yaptım, oranın sorunlarını dinledim. Sorunları Elbistan Belediyesi için hiç bir şey değil. Sorunları su problemi, sulama arklarının yapılması, yolların yapılması. Bunların hepsini 30 Mart’tan sonra inşallah o koltukta oturduğumuz zaman sizlere hiçbir ayrım yapmadan hizmet edeceğiz”

Sanayi esnafının sorunlarını çok iyi bildiklerini söyleyen Belediye Başkan Adayı Paksoy, “5 senedir neler çektiğinizi çok iyi biliyorum. Hiçbir gün gelip hatırınızı sordular mı? Şimdi kalkıp da seçim gezisinde sizlere ne vaat ediyorlar? Kapı kapı geziyorlar sanayi esnafını oy toplamaya çıkmışlar ama diyecek bir şey bulamıyorlar. Diyorlar ki ‘bundan sonraki hizmetlerimiz sanayi esnafına olacak.’ Sen 5 senedir neredesin? Onun için 30 Mart’ta sanayi esnafı hesabı kendisiyle görecek. Sandıkta kendisine dur diyecek. 30 Mart’ta sanayi esnafımız bunların yalanına, talanına ve yeşiline dur diyecek” dedi.

Belediye Başkan Adayı Paksoy, konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi:

“Seçim bürolarının önünü kalabalık etmek için bugün ne yaptılar biliyor musunuz? A ve B ünitesindeki güvenlik görevlilerini işten çıkarmak tehdidiyle seçim bürolarının önüne çağırdı. Ben burada sizlerin huzurunda AK Parti İlçe Başkanına seslenmek istiyorum. Sen tehdit etme; ben bir konuşursam, samar şirketi hakkında neler yaptığını bir konuşursam, bu Elbistan halkı sana ve o samar şirketine öyle bir şamar vurur ki; seni sandığa gömerler. Bakın burada meydanları Elbistanlı hemşerilerimden yalnızca sanayi esnafı ve Izgın Kasabası dolduruyor. Ben AK Parti İlçe Başkanına sesleniyorum, bundan sonra Elbistanlıları tehdit edersen sana ilk şamarı ben vuracağım. Bıktık usandık bunların yalanlarından. Şimdi işe alacağım diye söz veriyor. Büyükşehir Belediye Başkan Adayı bir açıklama yaptı; ‘işçi almıyorum’ dedi. Sadece ‘kapanan belediyelerden işçi alacağım’ dedi. Kahramanmaraş Belediye Başkan Adayı bunların yalanını ortaya çıkarıyor.”

Danışmanlık hizmeti veren bir firmanın geçtiğimiz günlerde Elbistan’da yaptığı anket sonuçlarını değerlendiren Paksoy, şöyle konuştu:

“Geçen gün bir anket yayınladılar. Asıl anket burada, bu meydanda. O anketini yayınlayan kişiyi çok iyi tanıyorum. Bu adam şimdi çıkmış anket düzenlemeye başlamış. Elbistan halkı 30 Mart’ta o anketçiye de şamar vuracak. O ankette AK Parti şu kadar önde diyor. Bu da yalan. 30 Mart’ta bunlarda ortaya çıkacak.”

Paksoy, konuşmasının devamında şunları söyledi:

“Bunların her şeyleri yalan. Geçen bir konuşmasında aynen şunları söyledi ‘Maraş-Elbistan arasını 95 kilometreye düşüreceğim’. Söğütlü’ye gidiyor diyor ki ‘Söğütlü Akbayır arasını duble yol yaptıracağım’. 10 sene önce demediler mi? ‘Elbistan Göksun arasını duble yol yapacağız’. 10 senedir nerede bu yol. Demek ki bunların her söylemleri yalan.”

Abdullah Paksoy, konuşmasının sonunda şunları kaydetti:

“Çıkmış hizmetlerini anlatıyor. ‘ben 300 kilometre sıcak asfalt kaplama yaptım’ diyor. 300 kilometre buradan Kayseri’ye kadar uzanıyor. Elbistan’ı geziyorum, bakıyorum ne Cumhuriyet Mahallesi yapılmış, ne Tepebaşı Mahallesi yapılmış, Pınarbaşı Mahallesi yapılmış. Hani nerede bu 300 kilometre yol. 30 Mart’ta biz bunların hesabını sormaya geliyoruz.”

Konuşmasının sonunda “Biz rahmetle geliyoruz” diyen Paksoy, “Hepinizden Allah razı olsun. Daha 9 günümüz var. Bu 9 gün boyunca da böyle coşku ile çalışacağız. 30 Mart’ta sizlerle ben o belediyeye beraber gireceğim. İlk açılışımızda da dedim ki ‘biz rahmetle geliyoruz’ bugün de Allah’ın rahmeti üzerimize yağıyor. Seçim büromuzun önünü bugün şenlendirdiğiniz için teşekkür ediyorum” dedi.

Yağmurlu havaya rağmen seçim bürosunun önünde toplanarak seçim bürosunun önünü miting alanına çeviren vatandaşlara, bisküvi ve lokum ikram edildi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.