Sözlü: 30 Mart’ta onları göndereceğiz

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, iddialı yürüyüşüne devam ediyor.

Seçim çalışmaları için gittiği her yerde vatandaşlardan “Adana kentini birlikte yönetmeye var mısınız” sözünü alan Sözlü, “Biz de bütün arkadaşlarımızla sizlere hizmet etmeye varız” diye söz veriyor. Hüseyin Sözlü, Çukurova’nın Salbaş mahallesi, Seyhan’ın Meydan Mahallesi ile Yüreğir’in Selahattin Eyyubi Mahallesinde düzenlenen açık hava toplantılarında konuştu.

İHANET AÇILIMI
MHP Çukurova Belediye Başkan Adayı Ali Uğur Akbaş ve MHP Karaisalı Belediye Başkan Adayı Sadettin Aslan’la birlikte Salbaş’ta vatandaşlarla buluşan Sözlü, AKP’nin ihanet açılımıyla gelinen noktada artık bölücülerin yeni sınırlar çizmeye hazırlandığına dikkat çekerek “Bu ihaneti ancak milliyetçi bir irade bertaraf eder. Bu kötü gidişat karşısına MHP’yi kale gibi dikmeye var mısınız?” diye sordu. Sözlü, halktan “Varız” yanıtını alınca, “Yüce Türk Milleti olarak biz de onlara 30 Mart’ta onlara ‘Hadi oradan’ diyeceğiz” şeklinde konuştu.

GÖNDERECEĞİZ
Meydan Mahallesi’nde ise MHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Abdullah Çalışkan ile birlikte vatandaşlara hitap eden Sözlü, “Vatan coğrafyasına göz dikenleri, bunlara bir şey söyleyemeyenleri, Atatürk ve Cumhuriyetimize ve onun değerlerine karşı olanları 30 Mart’ta elimizin tersiyle göndereceğiz” dedi. Seyhan ve Yüreğir’i 2 dönemdir yöneten Belediye Başkanlarının “Ak Belediyecilik yapacağız” söylemlerine dikkat çeken Sözlü, “Bunlar 10 yıldır iktidar nimetlerinden yararlanmıyorlar mıydı? Bunlar bugüne kadar demek ki ak belediyecilik yapmamışlar. Kendi kendilerini yalanlıyorlar” diye konuştu.

KENTSEL YENİLEME
MHP Yüreğir Belediye Başkan Adayı Yücel Bayram ve MHP Adana Milletvekili Ali Halaman’ın da bulunduğu Selahattin Eyyubi Mahallesinde halka hitap eden Sözlü, Adana’nın köklü sorununa değinerek eski yerleri imarlı hale getireceklerini ve yapacakları kentsel yenileme projeleri ile hem Seyhan’ı hem de Yüreğir’i Adana’nın Dubai’si yapacaklarını ifade etti.

Ülkenin içinde bulunduğu hazin duruma işaret eden Sözlü “Koltukları değil gönülleri fethetmeye ve ülkemizin geleceğini karartanlara dur demeye geliyoruz. Sizler de, bu ülkenin evlatları şehit olup düşerken teröristlerle işbirliği yapanlara, bu millet yoksullukla boğuşurken ayakkabı kutucularına, evinde milyar dolarlar saklayanlara dur demeye ve bunların karşısına MHP’yi kale gibi dikmeye var mısınız?” diye sordu. “Varız” yanıtını alan Sözlü ise, “Biz de bütün arkadaşlarımızla sizlere hizmet etmeye varız” mesajı verdi.

Sözlü toplantıya katılan çok sayıda kadının iştirak etmesinden dolayı onlara da ayrıca teşekkür etti. Seyhan ve Yüreğir’deki toplantılarda MHP Genel Başkan Danışmanlarından Ali Şar Dede ile Turhal Belediye eski Başkanı Duran Evren de hazır bulundu.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.