Akbaş: ‘Rantçı değil halkçı dönüşüm’

rantci_degil_halkci_donusum_h20416MHP Çukurova Adayı Ali Uğur Akbaş, “Kentsel dönüşümde kimse mağdur edilemeyecek” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Çukurova İlçe Belediye Başkan Adayı Ali Uğur Akbaş, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Belediye Evleri ziyareti sırasında açıklamalarda bulunan MHP Adayı Ali Uğur Akbaş, kendilerinin hazırladığı Kentsel Dönüşüm Projesi’nin kimseyi mağdur etmeyeceğini belirterek, rantçı değil, halkçı bir dönüşüm yapacaklarını söyledi.

MHP Çukurova Adayı Ali Uğur Akbaş, Belediye Evleri’nde bulunan seçim bürosunda toplanan kalabalık bir gruba yaptığı konuşmasında, Belediye Evleri Mahallesi’nin sorunlarını yakından bildiğini, çözümlerinin ise hazırladıkları projelerde olduğunu kaydetti. Ali Uğur Akbaş, kendilerini yapacakları asli belediye hizmetleriyle değerlendirmemelerini isteyerek,”Asfalt, çöp toplama, sinekle mücadele gibi konularla bana hizmet yaptı demeyin. Yapacağım projelerimle beni değerlendirin. Sizlerin vereceği desteklerle 30 Mart itibarıyla Çukurova’nın Belediye Başkanı olacağım. MHP rüzgârı her yerde esiyor. Şu son günlerde biraz daha fazla çalışarak bu işi bitirelim.”dedi.

EL SIKIŞARAK YAPACAĞIZ

MHP Adayı Ali Uğur Akbaş, ulaşılamayan başkan değil, her zaman halkının yanında olan bir başkan olacağını yenileyerek,” Amacımız seçim kampanyası süresince herkese ulaşabilmektir. Bunun içinde aralıksız çalışıyorum. Yaptığımız planlama doğrultusunda mümkün olduğu kadar vatandaşlarımızla hep birlikte oluyoruz. Çalışmalarımızın karşılığını da alıyoruz. Çukurovalı hemşerilerimin ilgisi beni mutlu ediyor. Belediye Evlerindeki Kentsel Dönüşüm Hamlesi için düğmeye basacağız. Adana tarihinde görülmemiş kentsel dönüşümü Çukurova’da biz yapacağız. Bu kapsamda, vatandaşımızın haklarını koruyup onlarla el sıkışarak modern konutlarda daha sağlıklı koşullarda yaşamlarınızı sağlayacağız. Kesinlikle kimse mağdur edilmeyecek.”diye konuştu.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.