Yücel’den Sapadere çıkarması

y2Seçime kısa bir süre kala çalışmalarını hızlandıran MHP Alanya Belediye Başkan Adayı Yücel, ziyaret turuna Demirtaş’a bağlı Sapadere Köyü ile devam etti.

DEMİRTAŞ beldesine bağlı Sapedere Köyü’nde akşam toplantısı düzenleyen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel’e bölge halkı tam destek verdi. Köy ziyaretlerine devam eden Yücel, Sapadere Köyü’nde vatandaşla buluştu. Yücel’i köy girişinde kalabalık bir araç konvoyu ile karşılayan vatandaşlar, “Sapadere seninle” yazılı pankartlarla Yücel’e destek verdi. Köy halkının bu coşkusu ve sevgisi karşısında moral bulduklarını belirten Yücel, “Bugüne dek Büyük Alanya’nın köylerinin tamamını ziyaret ettik. Her köyümüzün bir takım sorunları var ancak genel olarak bütün köylerimizin ilk önceliği sosyal hizmetler.

Sapadere Köyü doğal güzellikleri ile turizme katkı sağlıyor. Yerfıstığı ve ipek kozası üretimi de yapan Sapadere’nin turizmde daha iyi noktalara gelmesi için gerekli çalışmaları elbirliği ile yapacağız” dedi. Yücel, toplantının ardından köy halkı ile sohbet ederek fotoğraf çektirdi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.