Mehmet Erdoğan Ortaca’dan Meydan Okudu!

20140324_191832MHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Erdoğan Ortaca’dan Meydan Okudu !

Ortaca’da seçim çalışmalarına devam eden MHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Erdoğan iddialı açıklamalarda bulundu. Akşam saatlerinde kendisini bekleyen kalabalığa hitaben yaptığı konuşmada 30 Mart seçimlerin sadece yerel seçimden ibaret olmadığını söyleyen Erdoğan şunları söyledi:

AK Parti Erdoğan’ın Hedefinde

“30 Martta yapılacak olan yerel seçimlerde sadece bir belediye başkan adayı seçmeyeceksiniz. Aynı zamanda hırsızlığa dur diyeceksiniz. 12 yıllık iktidarı boyunca Muğla’ya hiçbir faydası dokunmayıp ayakkabı kutusu doldurmakla meşgul olup bugün gelip sizden hala oy isteyenlerden hesap soracaksınız. Sizlere gelip 2002 sonrasından örnekler vererek oy istiyorlar. Biz de 2002’den sonra ne olup bitti şöyle bir düşünelim. 15 TL’lik gübre çuvalı 75 TL oldu. 1.2 TL’lik mazot 5 TL oldu. Portakalımız dalında hala. Soran bile yok. Narımızı 25 kuruştan satacak adam bulamıyoruz artık. Hemşerim en kaliteli zeytin yağını 3,5- 4 TL’den satamaz hale geldi artık. Artık malını satsa da parasını alamaz oldu. Banka banka dolaşıp; “Acaba hangi banka daha fazla kredi verir de bir önceki kredimi ödeyebilirim?” diye düşünür oldu. Bir diğer yandan artık “Ne Mutlu Türküm Diyene” demek dahi hor görülür oldu. Andımız kaldırıldı. Türk Bayrağı dahil siyasi ikbal için istismar edilir hale geldi. Reklamlara konu oldu. Bebek katilleri artık “2015 yılında APO özgür kalacak; Özerkliğimizi ilan edeceğiz” der oldu. Ve daha birçok şeyler değişti. Eğer bu zihniyetten hesap sormanın vakti geldi diyorsanız, diğer iki seçimin provası olan 30 Mart yerel seçimlerinde evet mührünün adresi üç hilal olmalıdır.”

Erdoğan: Hangi CHP’ye İnanalım?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun geçtiğimiz günlerdeki Tunceli mitinginde yaptığı konuşmayı hatırlatan Erdoğan; “Sayın Kılıçdaroğlu Tunceli’de “Açılım kimsenin tek elinde değil. Biz daha iyisini yaparız.” diyecek ertesi gün Muğla’ya gelip milliyetçilikten Atatürkçülükten bahsedecek. Daha sonra da gidip Ankara’da bozkurt işareti yapacak. Hangisine inanacağız. Muğla’daki Kılıcdaroğlu’na mı, Tunceli’deki Kılıçdaroğluna mı yoksa Ankara’daki Kılıçdaroğluna mı inanacağız? Ya da 30 milletvekili ile açılıma destek imzası toplayan CHP’ye mi? Öte yandan 40 yıldır Muğla’ya hiçbir şey kazandırmayan CHP zihniyetine güvenip bir 5 sene daha mı heba olsun? Biliyorum ki 30 Martta sizlerin desteği ile, daha düne kadar; “Ceketimizi assak kazanırız” derken şimdilerde uykuları kaçanları tatile göndereceğiz. Şimdi hizmet sırası MHP’de. Şimdi söz sırası sizde. Şimdi karar sırası sizde” dedi.

Erdoğan: “Birilerinin Uykuları Kaçıyormuş. Kaçmalıdır Da.”

Muğla’nın bütün İlçe Belediyelerinde ve Büyükşehir Belediyesi yarışında oldukça iddialı bir konumda olmalarının birilerinin uykusunu kaçırdığını söyleyen Erdoğan; “Evet birilerinin uykuları kaçıyormuş. Kaçmalıdır da. Ama korkmamalıdır o uykusu kaçanlar. Biz onları da kucaklayacağız. Onlara da hizmet aşkıyla yaklaşacağız. Ötekileştiren değil birleştiren bir belediyecilik anlayışını onlarla da buluşturacağız” dedi.

Yaklaşık 3 günlük Ortaca programı çerçevesinde Ortaca’da bulunan Erdoğan’ın Köceğiz’de ve Ula’da çalışmalarına devam edeceği öğrenildi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.