Belediye işçilerinden Paksoy’a destek

1958485_601764429907358_1766385852_nMHP Elbistan Belediye Başkan Adayı Abdullah Paksoy, Elbistan Belediyesi’nin kadrolu işçileri ve Elbistan Belediyesi’nden emekli olmuş işçilerin organize ettiği yemekte bir araya geldi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Elbistan Belediye Başkan Adayı Abdullah Paksoy, Elbistan Belediyesi’nin kadrolu işçileri ve Elbistan Belediyesi’nden emekli olmuş işçilerin organize ettiği yemekte bir araya geldi.

Pınarbaşı Kale Restaurant’ta düzenlenen yemekte belediye personeli ile bir araya gelen Paksoy, kendisine destek veren belediyenin kadrolu işçileri ve Elbistan Belediyesi’nden emekli olmuş işçilere desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Düzenlenen yemeğin ardından kısa bir teşekkür konuşması yapan Paksoy, başkanlığı döneminde birlikte çalıştığı işçilerden haklarını helal etmelerini istedi.

Paksoy, yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi:
“1999-2009 arasındaki süreçte belediye başkanlığımız oldu. Bu süreçte sizlerle beraber Elbistan’a hizmet etmeye çalıştık. Hepimizin birbirinde hakkı var. Önce hakkımızı helal edelim. İkincisi 30 Mart’taki 2014 seçimlerinde adaylığımızı açıkladık ve seçime 1 hafta gibi bir süre kaldı. Bu süreçte belediye personeli olarak geçmişte çalışan ve şuanda çalışan arkadaşlarımız bizlere destek veriyor. Allah razı olsun benim bu zor günümde beni yalnız bırakmadınız. Biz kimseyi zorla getirmiyoruz. Biz gönülle geliyoruz ve gönüllerle geliyoruz. Sizlerin hiçbirine para vermiyoruz, hiçbirinizi tehdit etmiyoruz. Demek ki bu gönül işiymiş. Burada olan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah 30 Mart’ta da sizlerin sayesinde o göreve otururuz. Bir hafta gibi bir süreç kaldı, inşallah herkes üzerine düşen görevi yaptığı zaman da 31 Mart’ta da hep beraber orada oluruz. Tekrar hakkınızı helal edin.”

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.