MHP’li Durmaz: Kur’an’la dalga geçtiler ‘çıt’ yok

02184824407MHP’li Durmaz: Kur’an’la dalga geçtiler ‘çıt’ yok

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Yozgat Milletvekili Sadir Durmaz, “Bir terbiyesiz, bir haysiyetsiz çıktı Kur’an-ı Kerim ile dalga geçti. Aradan 10 gün geçti. Bir kelime söylediler mi? Bu adam bizim partimizde olsaydı sizi temin ediyorum, genel başkanımız değil 10 gün bir saat bile partimizde tutmazdı.” dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında Yozgat ve ilçelerinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen MHP’li Sadir Durmaz, Aydıncık ilçesi ziyaretinin ardından akşam saatlerinde partisi tarafından düzenlenen toplantıya katıldı. Toplantıya, MHP Yozgat Belediye başkan adayı Uğur Bektaş, İl Başkanı Cevdet Kaya, Merkez İlçe Başkanı Ethem Sedef, oda başkanları ve partililer katıldı.

Durmaz, burada yaptığı konuşmada AK Parti hükümetini ve Avrupa Birliği eski Bakanı ve Baş Müzakereci Egemen Bağış’ı sert sözlerle eleştirdi.

AKP iktidarının 12 yılda yaptığı hizmetleri, kendilerinin 6 yılda yapabileceğini söyleyen Durmaz, “Aynı şartlarda bize iktidarı verin, bunların 12 yılda yaptığını biz 6 yılda getirmezsek siyaseti bırakmayan şerefsizdir. Bir şey yapmadılar ki. Geliyorlar gidiyorlar hayali projelerle Yozgatlıyı kandırıyorlar. Bunlar neye güveniyor? Bizim buranın tabiri ile bir kere, iki kere, üç kere üttüm. Bir daha üterim diyor. Buna fırsat vermeyin. Kimse sizinle beraber sandığa girip de silah mı dayıyor. Bizim günahımız neydi. Yozgatlı bize küstü, bize bir ders verdi. Aradan 12 yıl geçti. 12 yılda da cumhuriyet tarihinde hiç başka bir hükümete verilmedik kadar destek verildi. Biz, düne göre çok daha iyiyiz, geçimimiz daha iyi, borcumuz derdimiz azaldı diyorsanız beraber yürüdük biz bu yollarda türküsünü bir daha çığırın. İyi değiliz diyorsanız ne mecburiyetiniz var. Sizin içinizden birisini aday yaptık sandıkta sizi bekliyor. Seçim yaklaştı. Yozgat’ın kaderine, geleceğine, çocuklarına sahip çıkmak sizin elinizdedir.” diye konuştu.

“BİR HAYSİYETSİZ KUR’AN-I KERİM’LE DALGA GEÇTİ”

“Bizim dönemimizde bayındırlık bakanımızla ilgili bir iddia ortaya atılmıştı, genel başkanımız ‘aklan gel’ diyerek aynı gün istifasını istedi.” diyen Durmaz, sözlerini şöyle tamamladı: “Yakın zamanda Adana Büyükşehir belediye başkanımızla ilgili bir soruşturma başladı. Genel başkanımız ertesi gün istifaya davet etti. Ben şimdi bu yolsuzluktan bahsetmiyorum. Bir terbiyesiz, bir haysiyetsiz çıktı Kur’an-ı Kerim ile dalga geçti. Ortada 10 gün geçti. Bir kelime söylediler mi? Bu adam bizim partimizde olsaydı sizi temin ediyorum değil 10 gün, genel başkanımız bir saat bile partimizde tutmazdı. İşte bizim anlayışımız bu. Ve artık bu adamlar cızıdan çıktılar. Bunları kendilerine getirin. Ülkenin hayrı ve yararı için bunların kendilerine gelmesi lazım.”

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.