Paksoy’un ev ziyaretleri sürüyor

paksoydan-ev-ziyareti-2Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Elbistan Belediye Başkan Adayı Abdullah Paksoy, 30 Mart yerel seçimleri öncesinde ev ziyaretlerine devam ediyor.

Belediye Başkan Adayı Paksoy, ev ziyaretleri kapsamında Güneşli Mahallesi’nde MHP Kadın Kolları Başkanı Yeşim Genç’in evinde toplanan Tanırlı vatandaşlarla bir araya geldi.

Ziyaretler sırasında projeleri hakkında mahalle sakinlerine detaylı bilgi veren Paksoy, “Elbistan artık geleceğini daha iyi görüyor ve yarınlarından beklentisi var, umudu var. Bizim başkanlığımızda bu 5 yılda kaybedilenleri telafi edeceğiz ve halkımıza hizmete kaldığımız yerden devam edeceğiz. Beş yıl önce büyük vaatlerle sizi kandıranlar şimdi sizin karşınıza çıkamıyor ve belirli bölgelerde gezemiyorlar, oy dahi isteyemiyorlar. İnşallah halkımız bunun gereğini yapacaktır” dedi.

Ziyaretten dolayı memnun olduklarını belirten vatandaşlar Abdullah Paksoy’a teşekkür ederek, 30 Mart yerel seçimlerinde başarı dileklerinde bulundular.