GÜNAYDIN’DAN BAKIRKÖY BELEDİYESİ’NE ÖVGÜ

GÜNAYDIN’DAN BAKIRKÖY BELEDİYESİ’NE ÖVGÜ

gunaydinCumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı GÖKHAN GÜNAYDIN, Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen ile birlikte Bakırköy Belediyesi tarafından yapılan Muazzez İlmiye Çığ Çocuk Evi, Hasan Ali Yücel Çocuk Evi ve Can Yücel Çocuk Evi’nin resmi açılışını yaptı, Zübeyde Anne Çocuk Evi’ni ve Ülkü Adatepe Çocuk Evi ile kasım ayı sonunda açılacak Leyla Gencer Kültür ve Sanat Merkezi ile Yeşilköy’de aralık ayında hizmete açılacak Yaşam Evi’ni ve Botanik Parkı ziyaret etti.

CHP’nin yerel yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı GÖKHAN GÜNAYDIN, yaptığı değerlendirmede Bakırköy Belediyesi’nin yaptığı hizmetleri övgüye değer buldu. CHP’li yerel yönetimlerin yaptıkları hizmetleri değerlendirirken belirli kıstaslarının olduğunu belirten CHP Genel Başkan Yardımcısı Günaydın,”Belediyeleri değerlendirirken kaç kreş açtı, kaç öğrenci yurdu açtı, eğitim ve sağlık hizmetleri nasıl bunlara bakıyoruz. Gördüğüm kadarıyla Bakırköy Belediyesi tüm bu kıstaslarımızı fazlasıyla yerine getirmiş. Ben başta belediye başkanı Ateş Ünal Erzen olmak üzere tüm emeği geçenleri kutluyorum” dedi.

Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen de yeni hizmete açılan kreşlerle beraber Bakırköy Belediyesi kreşlerinden yararlanan çocuk sayısının 466’ya çıktığını belirterek, “Muazzez İlmiye Çığ, Hasan Ali Yücel ve Can Yücel Kreşlerimiz ile birlikte Bakırköy Belediyesi’nin kreş sayısını 6’ya çıkartarak çocuk sayısını da 466’ya çıkardık. Önümüzdeki günlerde hizmete açılacak Leyla Gencer Kültür ve Sanat Merkezi’mizde de 120 çocuk kapasiteli bir kreş açılacak” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.