Türel: Resmiyet önemli

Turel; Resmiyet onemliAK Parti Büyükşehir adayının Menderes Türel olduğu yönündeki söylentilere Türel’in kendisi açıklık getirdi: “Resmi açıklama yapılmadan ortaya atılanların tamamı dedikodudan ibarettir.”

Sadece dedikodu
Önceki gün yapılan AK Parti MKYK toplantısının ardından, “Antalya Büyükşehir’e Menderes Türel aday gösterildi” söylentileri gündeme bomba gibi düştü. Bu gelişmeler üzerine kendisiyle görüştüğümüz Türel, “Genel Merkez’den resmi bir açıklama yapılıncaya kadar ortaya atılanların tamamı dedikodudan ibarettir” diye konuştu.

Anlık hareket edilmez
“Henüz hiçbir ismin adaylığı kesinleşmiş değil” diyen AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Menderes Türel, “Siyasette anlık hareket edilmez. Her şey netleşinceye kadar da tamam diye bir şey olamaz. Zaten ortaya atılanlar kamuoyunca sürekli konuşulan konular. Her şeyin en iyi ilacı zaman” dedi.

AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse ihtiyatlı olunmalı
AK Parti’de belediye başkan adaylarının belli olduğu yönündeki söylentilere açıklık getiren Köse, “Resmi açıklama yapılana kadar ihtiyatlı olunmalı” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.