Alanya Belediyesi’nde devir teslim pazartesi

GÜZEL BAŞLANGIÇ
Alanya’nın yeni Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, MHP’li meclis üyeleri ile birlikte dün İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını aldı. Partililerin dışında Yücel ve meclisini ilk tebrik eden mazbatalarını almaya gelen Ak Partili meclis üyeleri oldu. CHP’li üyelerin mazbatalarını ise vekaletin Toktaş aldı.

MAZBATALARI ALDILAR
30 Mart yerel seçimlerinden zaferle çıkan ve Alanya Belediye’nin yeni başkanı olan Adem Murat Yücel, dün İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını aldı. Yücel ile birlikte şehir dışında bulunan Kerim Aydoğan dışındaki MHP meclis üyeleri de mazbatalarını aldılar. Eşi Yıldız Yücel’in yanı sıra İlçe Başkanı Cafer Uyar, Antalya Milletvekili Mehmet Günal, meclis üyeleri ve partililer Başkan Yücel ile birlikte törene katılıp tebrik ettiler.

BÖYLE DEVAM ETSİN
Partililerin dışında Yücel’i ilk tebrik edenler Ak Partili meclis üyeleri oldu. Yücel ve MHP’li meclis üyelerinin ardından mazbata almaya gelen Ak Partililer, adliye önünde fotoğraf çektiren Yücel ve partili meclis üyeleri ile birlikte beraberlik pozu verdi. Birbirlerini tebrik eden meclis üyeleri “Beş yıl boyunca Alanya için aynı mecliste birlikte çalışacağız. Güzel bir başlangıç yaptık. Umarım böyle devam eder” dediler. CHP’li üyeleri adliye gelmezken mazbatalarını vekaleten Avukat Erdoğan Toktaş aldı.

‘YÜZDE YÜZÜN BAŞKANI OLACAĞIM’
Adliye önünde bir açıklama yapan Yücel, kendisini başkanlık görevine layık gören herkese teşekkür ederek yüzde yüzün belediye başkanı olmak için gayret göstereceğini ifade etti. Yücel, “Şimdi seçim bitti, artık çalışma zamanı. Allah’ın izniyle Herkese eşit bir şekilde hizmete devam diyeceğiz. Birlikte çalışıp birlikte bu memleketi yöneteceğimize inanıyorum. Ekip arkadaşlarımda bu ruhu görüyorum” dedi.

DEVİR TESLİM PAZARTESİ
Mazbatasını alan Başkan Yücel, göreve Pazartesi günü saat 11.00’de Alanya Belediyesi Hizmet Binası önünde yapılacak devir teslim töreni ile başlayacak. Yücel başkanlığındaki yeni meclis ile ilk toplantı ise Çarşamba günü gerçekleştirilecek. Öte yandan Yücel’in ilk müjdesi de işçilere oldu. Yücel, “Herkes kaldığı yerden devam edecek. Kimse işsiz kalmayacak. Bununla ilgili tereddüde gerek yok. Sadece yasal süreç içerisinde bir bekleme var” diye konuştu.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.