JUDODA BAŞARI BALKANLAR’A ULAŞTI

Etimesgut Belediyesi judo takımından Tarık Şengel, Balkan üçüncüsü oldu. Bulgaristan’ın Plovdiv şehrinde yapılan şampiyonada Ayyıldızlı formayı giyen Etimesgutlu sporcu Şengel, 46 kiloda gümüş madalya kazandı.

Etimesgut Belediyesi judo takımından Tarık Şengel, Balkan üçüncüsü oldu. Bulgaristan’ın Plovdiv şehrinde yapılan şampiyonada Ayyıldızlı formayı giyen Etimesgutlu sporcu Şengel, 46 kiloda gümüş madalya kazandı. Şengel, 3.’lük maçında Yunan rakibini yenerek madalyaya uzandı.Minikler Türkiye Judo Şampiyonası’ndan da Etimesgut Belediyesi judoları bir altın bir de bronz madalyayla döndüler. Eskişehir Porsut Spor Salonu’ndaki turnuvada 76 kiloda Alptekin Acun 1’lik kürsüsüne çıkarken 48 kiloda Melike Kaplan 3. oldu.

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, şampiyon judocuları kutlayarak başarılar diledi. Demirel, belediye olarak sporun her branşına destek olduklarını vurgulayarak, judo takımının kazandığı başarılarla Etimesgut’un gururu olduğunu söyledi.Diğer yandan Etimesgut Belediyesi judo takımı ve milli takım antrenörü Yasin Doğan, yazılı ve teorik sınavları geçerek UF Uluslararası Judo Federasyonu tarafından verilen Antrenörlük Belgesi’ni almaya hak kazandı.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.