Spor camiasından Sözlü’ye tebrik

demirspor2Spor camiası Sözlü’ye “Hayırlı olsun” dedi…
MHP’den Adana Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Hüseyin Sözlü’ye Demirspor taraftarlarından ve Adana Botaş taraftarlarından büyük tezahürat…

ADANA – Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine seçilen Hüseyin Sözlü, Adana Fatih Terim Stadyumu’nda oynanan PTT Birinci Ligi Takımlarından Adana Demirspor- İstanbul Büyükşehir karşılaşmasını izlemeye gitti. Stadyuma girdiği andan itibaren Adana Demirspor Taraftarları büyük bir tezahüratta bulunarak Başkan Sözlü’ye “hayırlı olsun” dileklerini ilettiler. Başkan Sözlü’ye Demirspor kaşkolü hediye eden taraftarlar “Spor babası başkan, hayırlı olsun “ tezahüratında bulundular. Sözlü, maçı CHP Adana Milletvekili Ümit Özgümüş ve diğer protokol üyeleriyle birlikte izledi.

SÖZLÜ’DEN SPORA DESTEK MESAJI
Başkan Sözlü de taraftarların yanına kadar gitti, gösterdikleri ilgiden dolayı kendilerine teşekkür ederek, Adana’nın her iki takımını da Süper Ligde görmek istediğini, kurum olarak tüm spor branşlarını destekleyeceklerini söyledi.

FUTBOLDAN BASKETBOL MAÇINA
Başkan Sözlü, Demirspor karşılaşmasının hemen ardandan yürüyerek Adnan Menderes Spor Salonu’nda oynanan Adana Botaş- İstanbul Üniversitesi Basketbol Kulübü’nün karşılaşmasına geçti. Adana Botaş – İstanbul Üniversitesi maçını izleyen Başkan Sözlü, Adana Botaş Takım kaptanı Esra Erden Atacan’a başarılar diledi ve çiçek verdi. Esra Erden Atacan ise desteklerinden dolayı Hüseyin Sözlü’ye teşekkür ederek “hayırlı olsun” dileklerini iletti.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.