Uluslararası 18. Alanya Dağ Bisikleti Turnuvası

alanya-mUluslararası 18. Alanya Dağ Bisikleti Turnuvası Kızılalan Mevkii’nde 240 sporcunun katılımı ile 4 km lik parkurda yapıldı. Yıldız, genç, elit ve master kategorilerin de yapılan yarışlarda dereceye girenler ödüllendirildi.

Yarışlara Alanya Kaymakamı Erhan Özdemir, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, İlçe Spor Müdürü ve vatandaşlar katıldılar.

Yarışlarda elit bayanların startını Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel verdi. Yarışmacılara ve organizasyonda emeği geçenlere teşekkür eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ‘Türkiye’de ilk kez Alanya’da gerçekleştirilen dağ bisikleti yarışlarının bugün 18. sini yapıldı. Bu organizasyonla Alanya dünyada tanınıyor. Bunun için dağ bisikleti yarışlarını ilerleyen yıllarda daha da genişleterek düzenleyeceğiz.

Yücel, dereye giren sporculara madalyalarını takarak tebrik etti.