MHP Alanya’da görevi devraldı

alanya-mALANYA Belediye Başkanı seçilen MHP’li Adem Murat Yücel, görevini eski başkan Ak Partili Hasan Sipahioğlu’ndan törenle devraldı.

Başkan Yücel Alanya Belediyesi önünde partililer ve belediye personeli tarafından karşılandı. Partililerden Necip Aslanın adağı olan bir deve belediye binası önünde yapılan plaket töreni öncesinde kesilmek istendi ancak Başkan Yücelin isteği üzerine kesilmedi ve bir hayır kurumuna bağışlanmak üzere götürüldü.

SİPAHİOĞLUNA PLAKET

Belediye binası arkasında yapılan plaket törenine ise 19uncu ve 20nci dönem Antalya Milletvekili Hayri Doğan, 21inci dönem Antalya Milletvekili Cengiz Aydoğan, MHP Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Hüseyin Yıldız, MHP Antalya İl Başkanı Osman Çetin, Ak Parti İlçe Başkanı Hüseyin Güney, MHP İlçe Başkanı Cafer Uyar, meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı. Başkan Yücel, 15 yıllık başkanlık süresince verdiği hizmetlerden dolayı Sipahioğluna ve önceki dönem meclis üyelerine birer plaket verdi.

SEÇİMLER BAYRAK YARIŞIDIR

Eski başkan Sipahioğlu, yerel seçimlerin bir bayrak yarışı olduğunu ve bundan sonra üzerine düşen bir görev olması halinde yapmaya hazır olduğunu söyledi. Halkın iradesiyle başkanlık görevini devralan Yücele başarılar dileyen Başkan Sipahioğlu, “Çevrede olup bitenleri gördükten sonra Alanyanın güzelliği bir kez daha ortaya çıktı. 1999 yılında bayrağı çok değerli ağabeyim Cengiz Aydoğandan devraldım. 15 yılda hoş bir seda bırakabildiysek bu benim için en güzel mutluluktur” dedi.

GÖREV VARSA BURADAYIM

Siyasette demokrasinin gereği olarak yeni görevlerin sandıkta verildiğine işaret eden Sipahioğlu, “Alanya halkının iradesiyle sayın başkan görevi 5 yıllığına devraldı. Bütün ekibine başarılar diliyorum. 15 yıl boyunca kahrımızı çeken belediyenin değerli personeline ve birlikte çalıştığım herkese teşekkür ediyorum. Değerli başkanıma da 5 yıl boyunca başarılar diliyorum. Üzerime düşen bir görev varsa buradayım” diye konuştu.

TÜM PROJELERE AÇIĞIZ

Başkan Yücel ise Alanyanın denizi, kumu, güneşi ve tarihiyle dünyada tanınan bir kent olduğunu kaydederek şöyle dedi: “Alanyayı daha ileriye götürebilmek için gece gündüz çalışacağız. Güzel işler başaracağımıza inandığım için bu yola çıktım. Her kesimden her insanın fikir, düşünce ve projelerine açık olacağız. Bu makamların gelip geçici olduğu bilinciyle yönetim anlayışımızı oluşturacağız. Alanya halkının bize layık gördüğü bu görevi en iyi şekilde yürüteceğimize inanıyorum.”

MAKAMDA FOTOĞRAF ÇEKTİRDİLER

Konuşmaların ardından Alanya Müftüsü Mustafa Topalın okuduğu duanın ardından Başkan Yücel ve eski başkan Sipahioğlu makam odasına geçerek birlikte fotoğraf çektirdi. Makamı devralan Başkan Yücel kendisini tebrik eden Sipahioğlunu belediyenin dışına kadar uğurladı.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.