KARAİSALI BELEDİYE BAŞKANI SAADETTİN ASLAN GÖREVİ DEVRALDI…

Adana Büyükşehir Belediye Başkanlık seçimlerini kazanan Milliyetçi Hareket Partisi adayı Hüseyin Sözlü ve Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak’ın hazır bulunduğu Karaisalı Belediye Başkanlık devir-teslim töreni dün gerçekleşti.

İktidar partisinin itirazları nedeniyle mazbatasını ancak dün alabilen yeni Başkan Saadettin Aslan, Karaisalı Belediye Başkanı Babacan Durak’tan düzenlenen törenle görevi devraldı.

Aslan “Sayın Babacan Durak’a ilçemize yaptığı hizmetlerinden ötürü teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki 5 yıl boyunca Sayın Başkanlarım Aytaç Durak ve Hüseyin Sözü’nün de katkıları ve destekleri ile İlçemize en güzel hizmeti getirmeye gayret edeceğim” dedi

Devir teslim töreninde hazır bulunan Hüseyin Sözlü ise “Bugün, Karaisalı’da önemli bir gün. Belediye Başkanlığında yeni bir dönem başlıyor. Ben de inşallah bugün ya da yarın mazbatamı alarak görevimi devralacağım. Durak Ailesi, Adananın saygın ailelerinden. Adana’da Aytaç Durak, Karaisalı’da Babacan Durak MHP’nin genç isimlerine görevlerini devrediyor. Biz de Durak Ailesi ile bu yolda beraber olmaktan dolayı gururluyuz.” dedi.

“KARAİSALILARIN VATAN SEVGİSİ HER DEĞERİN ÜZERİNDEDİR”

Devir-teslim töreninde hazır bulunan ve Saadettin Aslan’ı tebrik eden Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak, Büyükşehir ile Karaisalı Belediyesi adaylarının aynı partiden seçilmiş olmasının Karaisalıya hizmet anlamında daha da faydalı olacağına inandığını belirtirken şunları söyledi;

“hemşehrilerim hiç beni yalnız bırakmadı.

Ben Adana Büyükşehir Belediye Başkanı olarak 5 defa değişik partilerden seçilirken Karaisalılar da aynı partilerin adaylarını seçtiler. Onların vatan sevgisinin tüm değerlerden üstün olmasından dolayı hemşehrilerimle daima gurur duydum.”

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.