ÖZLENEN BİRLİKTELİK

alanya-1Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 15 yıllık belediye başkanlığı yapan Hasan Sipahioğlu’ndan dün görevi devralarak makam koltuğuna oturdu. Törende konuşan Yücel ve Sipahioğlu, Alanya için birlik mesajlarında bulundular. Başkanların nezaketi herkesin takdirini topladı.

BİRLİKTELİK TAKDİR TOPLADI
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, dün resmen göreve başladı. Alanya Belediyesi hizmet binası girişinde yapılan devir teslim töreninde Yücel, Alanya’nın 15 yıldır belediye başkanlığını yapan Hasan Sipahioğlu’ndan görevi devraldı. Törende ve tören sonrası Yücel ve Sipahioğlu’nun karşılıklı temennileri, nezaketi ve Alanya için birliktelik göstermeleri herkesin takdirini topladı.

MAKAMDA OLMAK GEREKMEZ
Sipahioğlu, diğer seçim bölgelerinde yaşanan tatsız olaylara karşın Alanya’da güzel bir ortamda devir teslim töreni yapılmasından mutluluk duyduğunu belirtti. “15 yıl hoş bir seda bırakabildiysek ne mutlu” diyen Sipahioğlu, Yücel ve ekibine başarılar dileyerek “Ben her zaman buradayım. İlla makamda olmak gerekmiyor. Alanya’nın ve sizlerin yanındayım” diye konuştu.

GÜCÜMÜZÜ HALKTAN ALACAĞIZ
Tüm Alanya’da emeği geçen herkese teşekkür ederek konuşmasına başlayan Başkan Yücel, en büyük hedeflerinin ilçede gülen insan sayısını artırmak olduğunu vurguladı. Alanya’yı ileri götürmek için gece gündüz çalışacaklarını ve önerileri dikkate alacaklarını söyleyen Yücel, “Bu makamların gelip geçici olduğu bilinciyle yönetim anlayışımızı oluşturacağız. Gücümüzü her daim halkımızdan alacağız” dedi.

ALKIŞLARLA KOLTUĞA OTURDU
Konuşmaların ardından Yücel, Sipahioğlu ve meclis üyelerine plaket takdim etti. Sipahioğlu, Yücel’e makama kadar eşlik ederken, Yücel de Sipahioğlu’nu giriş kapısında uğurladı. Sipahioğlu, yürüyerek geldiği belediyeden yine yürüyerek ayrıldı. Makama dönen Yücel, burada çok sayıda destekçisinin alkışları eşliğinde koltuğa oturdu.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.