Başkan Kadir Topbaş Mazbatasını Aldı

TBB ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Kadir Topbaş, 30 Mart Yerel Seçimlerinde 3. Dönem başkanlığa seçilmesinin ardından düzenlenen törenle mazbatasını aldı.

Mazbatasını İstanbul İl Seçim Kurulu Başkanı Hayriye Gül’ün elinden alan Kadir Topbaş’a salonda bulunan vatandaşlar yoğun ilgi ve sevgi gösterisinde bulundu.

İstanbul’un Türkiye’yi taşıyan, dünyayla yarışan bir şehir olduğuna dikkat çeken Topbaş, “Bu yarışta İstanbul’un hep önde olmasını arzu ettik. Beraberce, tüm seçilmiş olan belediye başkanları, meclis üyeleri, siyasi partilerimizin ve partimizin ağırlıklı desteğiyle bu hizmeti sunacağız. Geleceğe birlikte yürüyeceğiz. İstanbullulara ve milletimize hayırlı olsun” şeklinde konuştu.