Ameliyat olurken adaylığı açıklandı

Ameliyat olurken adayligi aciklandiFOÇA’da 1984-89 yıllan arasında belediye başkanlığı yapan turizmci Serdar Mersin, bir kaç ay önce yerel seçimler için MHP’den aday adaylığım açıkladı.

Yorucu bir tempo içindeyken erkek kardeşini beklenmeyen bir şekilde kaybetti. Yoğun stres ve üzüntüyü üstüste yaşayan Mersin, aniden fenalaşarak acil servise kaldırıldı.

Universal Ege Sağlık Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Dr. Murat Özdamar’ın yaptığı, tetkiklerde kalbinde yumurta büyüklüğünde bir tümör tespit edilen Mersin, yine aynı hastanede Doç. Dr. Cüneyt Narin tarafından ameliyat edildi.

Serdar Mersin’in ameliyat olduğu saatlerde Kayseri’de MHP Genel Başkanı DEVLET BAHÇELİ tarafından yerel seçimlerdeki adaylar açıklandı ve MHP Foça adaylığı da kesinleşti. Mersin ve yakınları hem operasyonun iyi geçtiğini hem de adaylığı öğrenince çifte mutluluk yaşadı. 58 yaşındaki Serdar Mersin’in kalbinde ‘miksoma’ denilen ve çok nadir görülen bir tümör olduğunu belirten Doç. Dr. Narin, “Hastamızın kalbinde ritm bozukluğu nedeniyle yapılan tetkikler sonrası tümör olduğu tespit edildi. Acil ameliyat gerektiğini söylediğimizde hiç düşünmeden kabul etti ve ‘doktorum beni seçime yetiştir’ dedi. Şu an sağlık durumu gayet iyi” dedi. Mersin, doktorlarının verdiği öneriler doğrultusunda seçim çalışmalarına başlamaya hazırlanıyor.

¦ İZMİR, (DHA)

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.