GÖNÜL SOFRASI ESENPINAR’DA KURULDU

Erdemli Belediyesinin düzenlediği iftar programları Esenpınar Mahallesi ayağıyla devam etti. Kur-an-ı Kerim ve dualar eşliğinde vatandaşın yoğun katılımıyla gerçekleşen iftar programına Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, MHP Erdemli İlçe Başkanı Bekir Özsu ve Belediye Meclis Üyeleri ev sahipliği yaptı. Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, iftar programına gösterilen ilgiye teşekkür ederken Ortadoğu’daki zulme vurgu yaparak birlik ve beraberlik çağrısı yaptı.

Erdemli Belediyesince Esenpınar Mahallesinde düzenlenen iftar programına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. İftar programına vatandaşların yanı sıra MHP İlçe Başkanı Bekir Özsu ve Belediye Meclis Üyeleri de katıldı. Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, iftar programına gösterilen ilgiye teşekkür ederken Ortadoğu’da yaşanan zulme vurgu yaparak birlik ve beraberlik çağrısı yaptı.

Başkanı Tollu konuşmasını şöyle sürdürdü: “Mübarek Ramazanı Şerif ayı sayesinde aramızda sevgi, saygı ve hoşgörüyü kuvvetlendirelim. Ramazan-ı Şerif ayının önemini ve kıymetini çocuklarımıza ve gençlerimize anlatalım. Bu tür programlar sayesinde birlik ve beraberliğimizin sağlandığını unutmayalım. Sıcak yuvalarınızı bırakıp programımıza katıldığınız için çok teşekkür ediyoruz. Desteğinizi ve dualarını bekliyoruz.

Belediye Başkanı Tollu’dan sonra Milliyetçi Hareket Partisi Erdemli İlçe Başkanı Bekir Özsu söz aldı. Konuşmasında Esenpınar halkının gayretlerine vurgu yapan Özsu, MHP’li belediyelerin Türkiye’nin en başarılı belediyeleri olduğunu, bunun en güzel örneğinin ise Erdemli Belediyesi olduğunu söyledi. “Bu başarının gerçekleşmesinde siz Esenpınar halkının desteğini biliyoruz ve teşekkür ediyoruz” diyen Özsu, konuşmasını zulümlerin bitmesi, birlik ve beraberliğimizin devam etmesi dilekleriyle sonlandırdı.

Programda vatandaşlar birlikte aynı masada oturan Tollu, ayrıca vatandaşlara kendi eliyle yemek dağıtımında da bulundu. Programdan sonra protokol, mahalle kahvesinde, Teravih Namazına kadar vatandaşlarla sohbet edip; dertlerini dinledi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.