DURAK REKOR SEÇİLME SIRRINI SÖZLÜYE VERDİ

1SÖZLÜ “ADANA HUZURUN BARIŞIN KARDEŞLİĞİN KALESİ OLACAK”

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, düzenlenen törenle görevi devraldı.

İlk Belediye Başkanlığında 1 Mayıs 1984’te muhtarlarla yaptığı toplantıdaki “siyasi ayrıcalığı belediyeye sokmayacağım” sözlerinin manşete taşındığı gazete kupürünü çerçeveletip, devir teslim töreninde Hüseyin Sözlü’ye veren Aytaç Durak “Sayın Melih Gökçek bugün benim rekorumu egale etmiştir. 5 kez seçim kazanmamın sırrı işte bu panoda yazan, siyasi ayrıcalığı belediyeye sokmamamdır. Ayrıca şu da gözardı edilmemelidir ki bu anlayış Adana’daki toplumsal barışın da anahtarı olmuştur” dedi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ise Aytaç Durak’a kendisine ve partisine verdiği destekten dolayı teşekkür ederken “Aytaç abimin gözü arkada kalmayacak. Onun prensipleri benim de prensiplerimdir. 3 dönemdir Ceyhan’da bu prensinbi uyguladım. MHP’ye sadık bir belediye başkanı olarak hizmetlerimde partizanlığı makamıma sokmadım. Adana’da da siyasi ayrıcalığı belediyeye sokmayacağım. Sadece şehrimizi yüceltmenin ötesinde inanlarımızı da kaynaştırarak HUZURUN BARIŞI KARDEŞLİĞİ KALESİ ADANA OLACAKTIR” şeklinde konuştu.”