NEREDE İNSAN ORADA HİZMET

Erdemli Belediyesi Karahıdırlı Mahallesi Çınarlı Camiinin çevre düzenlemesini yaptı. Büyük bir hizmet atağı gerçekleştiren ve çok yoğun çalışan belediye ekipleri, uzak yakın demeden hizmete ihtiyaç olan her yere koşturuyor. Ramazan ayı öncesinde hızlı bir çalışma temposuna giren Erdemli Belediyesi, Ramazan ayında da hizmette hız kesmiyor. Yapılan bu hizmetleri ibadet bilinciyle yaptıklarını kaydeden Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “hem camilere, hem Kuran Kurslarına hem de eğitim kurumlarımıza her türlü desteği veriyoruz. Buralar toplumun ortak kullanım alanlarıdır. Belediye olarak sahip çıkmak en önemli görevlerimiz arasındadır” dedi.

Erdemli Belediyesi hizmetlerine Ramazan ayında da son hızla devam ediyor. Uzak yakın demeden hizmete ihtiyaç duyulan her yere koşturan belediye ekipleri son olarak Karahıdırlı Mahallesi Çınarlı Camiinin çevre düzenlemesini yaptı. Konu hakkında bir açıklama yapan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, yaptıkları bütün hizmetleri ibadet bilinciyle yaptıklarını vurgularken, camilerin, Kuran Kurslarının ve eğitim kurumlarının toplumun ortak kullanım alanı olması sebebiyle belediye olarak buralara sahip çıkılması gerektiğinin bilincinde olduklarını söyledi. Yapılan hizmetlerin toplumsal boyutu da olduğunu vurgulayan Tollu, bu tür hizmetleri toplumsal açıdan en önemli görev addettiklerini kaydetti. Hizmet ederken uzak yakın demeden her yere koştuklarına vurgu yapan Tollu, “bu hizmetler Allah rızası için yapılıyor ve amacına ulaşıyor. Bunu bilmek bize huzur veriyor. Bundan sonrası için de bu hizmetlerimiz dur durak bilmeden devam edecektir” dedi.

Okullara, camilere ve kurslara yapılan bahçe düzenlemesi hizmetlerinin önemli olduğunun altını çizen Belediye Başkanı Tollu, “yeşillendirme çalışmalarının yanı sıra bank, parke taş, duvar örme, asfaltlama gibi destekler de veriyoruz. Çünkü bu alanlardan yararlananlar bizim insanımız. Hepimiz camiye gidiyoruz. Hepimizin çocuğu kursa ve okula gidiyor. Dolayısı ile bu hizmeti kendimize vermiş oluyoruz. Halkımızın takdirine de şahit oluyoruz. Bu bize yeterli, Karahıdırlı Çınarlı Camiine yapılan düzenleme de hayırlı uğurlu olsun” diyerek sözlerine son verdi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.