HÜSEYİN SÖZLÜ, ZEYDAN KARALAR’I KABUL ETTİ…

HÜSEYİN SÖZLÜ, “ADANA İÇİN BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ”

ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI HÜSEYİN SÖZLÜ, SEYHAN BELEDİYE BAŞKANI ZEYDAN KARALAR’I MAKAMINDA KABUL ETTİ. HÜSEYİN SÖZLÜ, “HANGİ PARTİDEN SEÇİLMİŞ OLURSA OLSUN, BELEDİYE BAŞKANLARIMIZLA İŞBİRLİĞİ YAPACAĞIZ, ADANA İÇİN BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ” DEDİ…

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’yü ziyaret etti. Son derece semimi bir havada geçen ziyarette, hangi partiden seçilmiş olursa olsun, ilçe belediye başkanlarıyla, Adana’yı daha yaşanabilir ve modern bir kent yapmak için elbirliği yaparak çalışacaklarını söyledi. Hüseyin Sözlü, “İlçe belediyelerimizin daha rahat çalışması ve Adana’ya daha fazla hizmet etmesi için biz de Büyükşehir Belediyesi olarak üzerimize düşeni yapacağız. Büyükşehir Belediyesi’nin görevlerinden birisi de budur. Sadece belediyeler değil, meslek odaları, sivil toplum örgütleri, kurum ve kuruluşlarla tek ses olmalıyız. Kişisel menfaatler adına değil, şehir için çalışacağız. Adana siyasi ihtiraslara kurban gitmemeli” dedi.

Seyhan’ı kuzeyden güneye katedecek yeni bulvarlar için de Zeydan Karalar’la işbirliği gerçekleştirebilecekleri konusunda görüş belirten Hüseyin Sözlü, önümüzdeki sürecin Adana için birlikte çalışma dönemi olacağını ifade etti.

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar da, Hüseyin Sözlü’yle zaten birbirlerini tanıdıklarını kaydederek, “Aynı kentin insanlarıyız. İşbirliği ve güçbirliği Adana’nın çıkarları açısından önemli. Hüseyin Sözlü’nün, ‘Ayrı partiden de olsa kent için birlikte çalışacağız’ sözünü şu ana kadar Adana’da kimse söylememişti. Bana göre bu mesaj çok önemli” diye konuştu.

Hüseyin Sözlü ve Zeydan Karalar bir süre sohbet ederek yeni görevlerinde birbirlerine başarı diledi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.