ZİHNİ ALDIRMAZ BAŞKAN SÖZLÜ’YÜ ZİYARET ETTİ

HÜSEYİN SÖZLÜ’YE ZİYARETÇİ AKINI SÜRÜYOR…

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ESKİ BAŞKAN VEKİLİ ZİHNİ ALDIRMAZ, BAŞKAN HÜSEYİN SÖZLÜ’YÜ ZİYARET EDEREK, KUTLADI VE BAŞARILAR DİLEDİ. SÖZLÜ’YÜ MHP SEYHAN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ABDULLAH ÇALIŞKAN DA ZİYARET ETTİ…

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye kutlama ziyaretleri sürüyor.

Büyükşehir Belediyesi Başkan eski Başkan Vekili Zihni Aldırmaz da Hüseyin Sözlü’yü ziyaret ederek, seçimdeki başarısından dolayı kutladı ve başarılar diledi.

Hüseyin Sözlü’nün Adana’ya önemli hizmetler yapacağına inandığını belirten Zihni Aldırmaz, “Sayın Sözlü 3 dönem Ceyhan’da çok başarılı çalışmalar yaptı. Şimdi Adana’da aynı başarısını tekrar edeceğinden hiç kuşkum yok. Yapabileceğim her konuda Sayın Sözlü’nün yanındayım” dedi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü de Zihni Aldırmaz’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, seçimdeki desteğinden dolayı teşekkür etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’yü ziyaret edenler arasında 30 Mart seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Seyhan Belediye Başkan adayı olan Abdullah Çalışkan da vardı.
1 (3)
Hüseyin Sözlü’ye başarılar dileyen Çalışkan, “Sayın Başkan’ın Adana’ya büyük hizmetler vereceğine inanıyorum” ifadesini kullandı.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.