Atıcılar Mesir Kupası İçin Yarıştı

474. Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen Trap-Skeet Mesir Yarışmaları ve Manisa Mesir Kupası Tek Kurşun Atış Müsabakaları’nda dereceye giren sporcular ödüllendirildi.

Bu yıl 474.’sü düzenlenen Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali etkinlikleri kapsamında Vali Parkı Atış Poligonu’nda Trap-Skeet Mesir Yarışmaları, İl Emmniyet Müdürlüğü Atış Poligonu’nda ise Mesir Kupası Tek Kurşun Atış Müsabakaları gerçekleştirildi.

Trap-Skeet Mesir Final Yarışları’na Manisa Belediye Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, İl Kültür Müdürü Erdinç Karaköse, Manisa’yı Mesir’i Tanıtma ve Turizm Derneği Başkanı Ufuk Tanık, İl Gençlik ve Spor Müdür Vekili Hatun Sarıkaya, Belediye Meclis Üyeleri Ziya Elmalı ve İbrahim Onaylı, Mesir Komitesi Üyesi Nursel Ustamehmetoğlu, Atıcılık Fedarasyonu Manisa Temsilcisi ve Avcılılık Atıcılık İhtisas Spor Kulübü Başkanı Mehmet Palabıyık da katıldı.

Yaklaşık 50 sporcunun katıldığı Mesir Kupası adı altında düzenlenen müsabakalarda büyük erkekler, genç erkekler ve genç bayanlar kategorilerinde dereceye girenlere ödülleri, protokol üyeleri tarafından takdim edildi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.