Daire amirlerinden tebrik ziyareti

Kaymakamlığa bağlı birim amirleri, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e ‘Hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundular

ALANYA Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Ferit Altürk, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mehmet Rüzgar, Orman İşletme Müdürü Cihat Yıkıcı, PTT Müdürü İbrahim Acar, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Yaşar Kürne, Hazine Avukatı Eşref Esen, Doğa Koruma ve Milli Parklar Mühendisi Mevlüt Kodal ile Sahil Sağlık Denetleme Merkezi Tabibi Durmuş Kutlu, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i makamında ziyaret ederek yeni görevi için tebrik ettiler.

Kurum amirlerinin ziyaretlerinden mutluluk duyduğunu belirten Başkan Yücel, “Halkımızda bu tür ziyaretler binlerce yıldır devam eden bir gelenektir. Biz de bunun bilincinde olarak hem ziyaretçilerimizi ağırlıyoruz, hem de vatandaşlarımızın bizden beklediği görevimizi yapıyoruz. Tüm kurumlarla kolektif çalışma bilinci ile hep birlikte çalışacağız” dedi. Daire amirleri de Başkan Yücel’in yakın ilgisine teşekkür ederek, hizmet üretmek için Alanya Belediyesi ile yakın çalışma içerisinde olacaklarını dile getirdiler.