Yarının Büyükleri Bayramını Kutladı

Yarnn_Buyukleri_Bayramn_Kutlad_49_80023 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, yurt genelinde olduğu gibi, Manisa’da da coşkuyla kutlandı. Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen etkinliklerde, öğrenciler tarafından hazırlanan gösteriler, kutlamalara renk kattı. Kutlama programına Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de katıldı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programı, Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk ve Milli Egemenlik Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başladı. Programa Vali Abdurrahman Savaş, Milletvekili Özgür Özel, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Yavuz Ekrem Arslan, CBÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Pakdemirli, MHP İl Başkanı Tanju Balatlı, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, siyasi parti yöneticileri, öğrenciler ve aileleri katıldı. Çelenk sunumunun ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla birlikte buradaki program son buldu.

Minik öğrenciler performanslarıyla büyüledi

Çelenk sunma töreninin ardından kutlama programına geçildi. Programın açılış konuşmasını yapan İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 94. kuruluş yıldönümünü kutladı. Konuşmaların ardından öğrenciler tarafından hazırlanan çeşitli gösteriler sunuldu. Performanslarıyla kendilerini izleyen protokol üyelerini ve öğrenci velilerini adet büyüleyen yarının büyükleri, Türkiye Cumhuriyeti’nin ilelebet payidar kalacağı mesajını verdi. Törenin sonunda Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve protokol üyeleri, kutlama komitesinde görev alan öğretmen ve öğrencileri tebrik etti. Tören sonunda Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşları geri çevirmedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.