Türel den taziye ziyareti

Turel den taziye ziyaretiMilletvekili Menderes Türel, Alanya Belediye başkan aday adayı Hüseyin Güney’in pazartesi günü hayatını kaybeden babası Turan Güney’in tespih duasına katıldı. Türel, Hüseyin Güney’e taziyelerini bildirdi.

AK Parti İlçe Başkanı ve Alanya Belediye Başkan aday adayı Hüseyin Güney’in geçtiğimiz Pazartesi günü hayatını kaybeden babası Turan Güney’in tespih duasına AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Menderes Türel de katıldı.

AK Parti İlçe Başkanı ve Alanya Belediye Başkan aday adayı Hüseyin Güney’in geçtiğimiz Pazartesi günü hayatını kaybeden babası Turan Güney’in tespih duası yapıldı. Bostancı Cami’nde yapılan tespih duası ve Kuran-ı Kerim okunmasının ardından Güney ailesine ait evin bahçesinde yemek verildi.

Yemeğe çok sayıda vatandaş ve siyasinin yanı sıra AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Menderes Türel ve İl Başkanı Mustafa Köse de katıldı.

Yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı yemek öncesi Türel gazetecilere yaptığı açıklamada, Ak Parti’nin Antalya Büyükşehir ve 19 ilçesinin belediye başkan adaylarının henüz kesinleşmediğini, 15 gün içerisinde kesinleştirilerek kamuoyuna açıklanacağını söyledi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.