Kent Konseyi’nden anlamlı sergi

alanya-1Alanya Kent Konseyi bünyesinde bulunan Çocuk Meclisi tarafından 23 Nisan dolayısıyla Alanya Belediye hizmet binası içerisinde bir sergi açıldı.

Alanya Kent Konseyi Çocuk Meclisi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kendi boyadıkları taş ve yaptıkları resimlerden oluşan bir sergi açtı. Alanya Belediye Hizmet Binası içinde ki serginin açılışına Alanya Kaymakamı Erhan Özdemir, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya İlçe Emniyet Müdürü Erkan Dur, Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan, birim amirleri, siyasi parti temsilcileri öğrenciler ve çok sayıda kişi katıldı. Serginin açılış kurdelesini Alanya Kaymakamı Erhan Özdemir kesti. Standları müzik dinletisi eşliğinde gezen protokol üyeleri, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

‘ÇOCUKLAR BİZİM GELECEĞİMİZ’
Konu hakkında açıklama yapan Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan, “Alanya Kent Konseyi Çocuk Meclisi Bizim Atölye’de yapmış oldukları taş boyama ve resimlerle mesaj vermek istediler ve mesajlarını verdiler. Aynı zaman da müzik dinletimizi yaptık. Alanya Altın Kepçe Aşçılar Derneği ile beraber bir dizi organize yaptık. Ben buradan çocuklarımızı yarınımızın geçlerini, geleceğimizi hepsini kutluyorum” dedi. Ayrıca Kaymakam Özdemir, Alanya Kent Konseyi Çocuk Meclisi tarafından verilen deftere günün anlam ve önemini belirten bir yazı yazdı. Serginin ardından katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.