TARSUS BELEDİYE BAŞKANI CAN’DAN, BAŞKAN KOCAMAZ’A ZİYARET

mersin-1Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can ve Tarsus Belediye Meclis Üyeleri, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kocamaz, “Yeni bir dönem ve yeni bir süreç içindeyiz. Bu süreçte inşallah Tarsus ve Mersin’e hizmet etmenin gururunu yaşayacağız. Tarsus’ta 20 yıl boyunca önemli hizmetler gerçekleştirdik. İnşallah bu kazanımların üzerine bir şeyler daha katacağız.” dedi.

Mersin’deki birinci problemin işsizlik olduğunu kaydeden Başkan Kocamaz, “Bu sorunu ortadan kaldırmak için çok çalışmak zorundayız. Çünkü Mersin’de yaşayan her dört kişiden birisi işsiz durumda. Mersin’de iş yapmak isteyen yatırımcının önünü açmak zorundayız. Elbette kentin çağdaş bir görünüme kavuşması için temel belediyecilik hizmetlerini de yerine getireceğiz, ancak kentte yaşanan işsizlikle ilgili de yatırımlarımız ve girişimlerimiz olacaktır.” dedi.

İstihdam sağlandığı zaman birçok sorunun ortadan kalkacağını ifade eden Başkan Kocamaz, “Sorunlar bütün partilere mensup vatandaşları ilgilendiriyor. O yüzden bu sorunların aşılması için birlik olmalıyız ve herkes elini taşın altına koymalı. 20 yılda bunu Tarsus’ta başardık ve Tarsus’u bugünkü noktaya getirdik. İnşallah bundan sonra da Şevket Can kardeşimiz ile Tarsus daha ileriye gidecek. Mersin’i artık bir bütün olarak düşünmeli ve ona göre hareket etmeliyiz. Hizmetlerimiz ve projelerimiz, 13 ilçesiyle birlikte tüm Mersin’e hitap etmelidir.” dedi.

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can ise Başkan Kocamaz’a yeni görevinde başarılar dilerken, “20 yıl boyunca Tarsus’ta meydana getirdiğiniz değişimi inşallah bizler devam ettireceğiz. Bu bağlamda Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin de destek ve yardımlarını alarak, Tarsus’u daha ilerilere taşıyacağız.” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.