Alanya rozetini taktım

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i ziyaret eden CHP İlçe Başkanı Şevki Türktaş, “Alanya için ne yapabiliriz noktasında Başkan Yücel ile devamlı istişare halinde olacağız” derken, MHP’li Başkan Yücel, “Biz parti rozetini çıkarıp hizmet için Alanya rozetini taktık” dedi.

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Şevki Türktaş, Alanya Belediye Meclisi’nin bazı üyeleri ve bazı yönetim kurulu üyeleriyle birlikte dün sabah ilk olarak Alanya Kaymakamı Erhan Özdemir’i makamında ziyaret etti. Basına açıklama yapılmazken, önceki gün hastanelik olan Türktaş’ın rahatsızlığının tam olarak geçmediği ve sık sık öksürdüğü gözlendi.

Kaymakam Özdemir’in ardından Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i ziyaret ederek ‘Hayırlı olsun’ dileklerini ileten CHP İlçe Başkanı Türktaş, “Adem Başkan’a hem ‘Hayırlı olsun’ demek hem de bazı konuları istişare etmek için buradayız. ‘Alanya için ne yapabiliriz’ noktasında sürekli görüş alış verişinde olacağız” dedi.

CHP İlçe Teşkilatı’na nazik ziyaretleri için teşekkür eden Başkan Yücel de, “Alanya bir bütündür, seçimler geride kaldı. Alanya adına yapılacak hizmetler konusunda gelecek önerilere siyasi fark gözetmeden açık olacağız. Seçim döneminde de seçimlerin huzurlu bir ortamda yapılmasına katkı sağlayan CHP İlçe Teşkilatı’na teşekkür ediyorum” mesajı verdi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.