HÜSEYİN SÖZLÜ: “BÖLGEYE YATIRIMLA İLGİLİ ISRARLI TUTUMUNUZU SÜRDÜRÜN”

1ÇALIK HOLDİNG’İN YÖNETİCİLERİ, ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI HÜSEYİN SÖZLÜ’YÜ ZİYARET ETTİ. BAŞKAN HÜSEYİN SÖZLÜ, BÖLGEYE YAPMAYI PLANLADIKLARI YATIRIMLARLA İLGİLİ İNANÇLARINI MUHAFAZA ETTİKLERİNİ SÖYLEYEN ÇALIK HOLDİNG ZİYARETÇİLERİNE, BU KONUDAKİ ISRARLI TUTUMLARINI SÜRDÜRMELERİNİ TAVSİYE ETTİ…

Çalık Holding Yönetim Kurulu Üyesi Serhat Demir, Çalık Holding Enerji Hukuk Direktörü Tahsin Yazar, Çalık Holding Enerji Koordinatörü Orhan Gazi, Çalık Holding Petrol ve Boru Hatları Direktörü Rıdvan Aktürk’le, Çalık Holding Bölge Temsilcisi Fatih Mehmet Kocaispir, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’yü ziyaret etti.

Çalık Grubu olarak bölgeye inançlarını muhafaza etiklerini açıklayan Rıdvan Aktürk, “Planlarımız hala canlı ve ayakta. Biraz zaman alıyor. Geçmiş dönemdeki desteklerinizi hiç unutmadık zaten. O desteğinizin de devam edeceğini biliyoruz. Adana Büyükşehir belediye Başkanlığınız hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Başkan Hüseyin Sözlü, heyet olarak ziyarete gelen Çalık Grubu temsilcilerine teşekkür etti. Başkan Sözlü, “Ziyaretinizden dolayı teşekkür ederim. Çalık Grubu, Samsun-Ceyhan Boru Hattı’nın temel atma töreninden bu yana hukukumuzun devam ettiği, yerli sermayenin de temsilcisi olarak takdir ettiğimiz. Bölgemizde biraz geciken projeleri hayata geçireceğine dair ısrarlı tutumunu sürdürmesi gerektiğine inandığımız bir kuruluş. Burada bize düşen bir şey varsa yatırımcının önünü açmaya hazırız. Ülkemizin kalkınması, zenginleşmesi, refah toplumunun güçlenmesi açasından müteşebbislerimizin önünün açılması, yatırım yapmalarında kolaylık sağlanması gerektiğini düşünüyoruz” diye konuştu.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.