NE MUTLU TÜRKÜM’ DİYEBİLEN EVLATLAR YETİŞTİRİN

HÜSEYİN SÖZLÜ, “SAĞLAM AİLE, SAĞLAM YUVA MİLLETİMİZİN TEMİNATI”

ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI HÜSEYİN SÖZLÜ, BÜYÜKŞEHİR EVLENDİRME MEMURLUĞUNDA İKİ ÇİFTİN NİKAHINI KIYDI. HÜSEYİN SÖZLÜ, “SAĞLAM AİLE, SAĞLAM YUVA MİLLETİMİZİN TEMİNATI” DİYE KONUŞTU

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Büyükşehir Belediyesi Evlendirme Memurluğu’nda iki çiftin nikahını kıydı. İlk olarak Adana Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Personeli Abdullah Günaydın’la, Kader Akbulut’in nikahını kıyan Hüseyin Sözlü, “Mesai arkadışımızın nikahını kıymak ayrı bir mutluluk. Milletimiz için ‘Ne mutlu Türküm diyene’ diyebilen evlatlar yetiştirmelerini umut ediyorum. Yuvalar anaların omuzlarında, onların fedakarlıklarıyla yükseldiği ve varlığını sürdürdüğü için evlilik cüzdanını Kader Akbulut kardeşimize teslim ediyorum” dedi. Çiftin nikah şahitliklerini Fikret Doğan ve Durmuş Ökten yaptı.

ÇOK ŞÜKÜR AİLE YAPIMIZ SAĞLAM

Başkan Hüseyin Sözlü’nün nikahını kıydığı ikinci çift, Selin Gülsay, Murat Alankuş oldu. Selin Gülsay’ın kendisi gibi 2 Mayıs’ta doğmasının da nikaha ayrı bir anlam kattığını belirten Hüseyin Sözlü, “Yuva kurmanın milletimiz için başka bir anlamı var. Sağlam aile, sağlam yuva milletimizin teminatı. Gelin hanımın ve benim doğum günümüz 2 Mayıs olunca başka bir mutluluk kaynağı oldu hepimiz için. Yuvada sabır lazım. Problemli zamanlarda birbirinizi fazla incitmeyin. Dünyanın her yerinde aile kurumu çöküyor ve çok şükür bizim aile yapımız sağlam. Bu yüzden nikahlarda, düğünlerde bulunmayı ve nikah kıymayı önemsiyorum” diye konuştu.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.