ASKİ’NİN “MOBİL ABONELİK ARACI” YOLLARDA

-ASKİ, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NE YENİ KATILAN İLÇELERDE MOBİL ABONELİK HİZMETİ VERİYOR

-ABONELİK İŞLEMİ İLK OLARAK AYAŞ İLÇESİ TEKKE MAHALLESİNDE BAŞLADI

-GENEL MÜDÜRÜ İRFAN KAYA: “MOBİL ABONELİK UYGULAMASI SAYESİNDE VATANDAŞLARIMIZ HİÇ YORULMADAN VE ZAMAN KAYBETMEDEN MAHALLELERİNDE ABONE OLABİLİYORLAR”

ASKİ Genel Müdürü İrfan Kaya, Büyükşehir Belediyesi’ne yeni katılan ilçelerde ‘Mobil Abonelik’ hizmetini uygulamaya koyduklarını söyledi. Kaya, “Bu uygulamamız sayesinde vatandaşlarımız hiç yorulmadan ve zaman kaybetmeden mahallelerinde su abonesi olabiliyorlar” dedi.

Büyükşehir Belediyesi hizmet sınırlarının genişlemesi ile mahalle statüsüne kavuşan köylere içme suyu ve kanalizasyon gibi alt yapı hizmetlerinin ASKİ tarafından verileceğinin altını çizen Kaya, bunun yanı sıra ilçe merkez yerleşim yerlerine uzak olan vatandaşların da aboneliklerini daha rahat ve kolay yapmaları için mobil abonelik sistemini başlattıklarını anlattı. Genel Müdür Kaya, ASKİ Mobil Abonelik aracının yeni abone olacak vatandaşların ayağına giderek işlemleri yerinde yaptıklarını kaydetti.

Mobil abonelik uygulamasına ilk olarak Ayaş İlçesi’nden başladıklarını belirten Kaya, şunları söyledi:

“Amacımız eskiden köy olan ama 30 Mart yerel seçimlerinin ardından mahalle statüsüne kavuşan yerlerde yaşayan vatandaşlarımızın ayağına hizmeti götürmek. Bu kapsamda ilk olarak Ayaş merkezine uzak yerleşim yerlerinden biri olan Tekke Mahallesi’nde abonelik işlemlerine başladık. Burada yaşayan vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılanan Mobil Abone aracımız ile ilk günde 83 kişinin kayıt işlemlerini gerçekleştirdik. Mobil Abonelik aracımız ile vatandaşlarımızın ayağına kadar giderek, abonelik işlemlerini yapmayı sürdüreceğiz.”

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.