Yücel: Alanya’yı birlikte yöneteceğiz

Alanya merkezin yanı sıra Büyükşehir Yasası ile kapanıp Alanya’ya mahalle olarak bağlanan 16 belde ve 68 köyün muhtarını kahvaltıda buluşturan Başkan Yücel, “Alanya’yı birlikte yöneteceğiz. Ne sorununuz varsa çekinmeden bize bildirin” dedi.

ALANYA Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, hafta sonu mahalle muhtarları ile sabah kahvaltısında bir araya geldi. Birim amirlerinin de katıldığı tanışma toplantısında Başkan Yücel, muhtarların sorunlarını dinledi. Damlataş Filika Restoran’da gerçekleşen toplantıya Başkan Yücel’in yanı sıra Başkan Yardımcısı Adem Er, birim amirleri ve mahalle muhtarları katıldı. Başkan Yücel’in açılış konuşması ile başlayan toplantıda muhtarlar sorunlarını dile getirdi. Tanışmanın ardından muhtarlar Başkan Yücel’e mahallelerinin öncelikli sorunlarını ve taleplerini iletti.

‘HERKESLE UYUM İÇİNDE OLACAĞIZ’
Merkez ve mahalleleri ile bir bütün olduklarını belirten Başkan Yücel, “Alanya’yı Alara’dan Aydap’a kadar birlikte yöneteceğiz” dedi. Başkan Yücel, muhtarlara her türlü sorunlarını aktarmalarını, belediye ve kamunun yapacağı her hizmetin ulaşması için ilgili kamu kuruluşlarıyla da koordine içinde olacaklarını söyledi. Muhtarlarla düzenlenen toplantının bundan sonra geleneksel hale geleceğini belirten Başkan Yücel, “Muhtarlarımız, temsilcisi oldukları mahalleler ile belediye arasında hizmet köprüsüdür. Bundan sonra sizlerle bu tür toplantıları daha sık düzenleyerek fikir ve görüş alışverişinde bulunacağız” diye konuştu.

ADRES OLARAK SİVRİ’Yİ GÖSTERDİ
Başkan Yücel, “Çünkü Alanya’nın ve mahallelerin sorunları ancak paylaşılarak çözülür. Birlik ve beraberlik içerisinde ilçemize hizmet edeceğiz” dedi. Çalışmaların bir plan dâhilinde yapılacağını söyleyen Başkan Yücel, “Yeni oluşturduğumuz Kırsal Hizmetler Müdürlüğü, merkez belediye binasında sizlerin ve vatandaşların hizmetinde olacak. Hiç bir mahalle ayrım görmeden hizmet alacak” diye konuştu. Toplantıya katılan 103 mahalle muhtarı ise böyle bir organizasyon düzenlediği için Başkan Yücel’e teşekkür etti.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.