Hitit Üniversitesi Öğrencilerinden Birliğe Ziyaret

Hitit Üniversitesi Akademik Araştırmalar Topluluğu üyesi 17 öğrenci, Birliğimizi tanımak ve faaliyetleri hakkında bilgi sahibi olmak amacıyla 9 Mayıs 2014 tarihinde Birliğimize bir ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyarette konuşan Birliğimiz Genel Sekreteri Hayrettin Güngör, öğrencilere Birliğimizin vizyon ve misyonuna ilişkin bilgiler verdi. Güngör, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken öğrencilere okul ve iş hayatlarıyla ilgili birçok tavsiyede bulundu. Öğrencilere artan üniversite sayısıyla birlikte rakiplerinin de arttığını hatırlatan Genel Sekreter Güngör, bu nedenle yetkinliklerini ve tecrübelerini geliştirmelerini tavsiye etti.

TBB’nin yurt içinden ve yurt dışından öğrencilere yönelik gerçekleştirdiği projeleri anlatan Güngör; “Birlik olarak özellikle yerel yönetimlerde çalışacak değerli arkadaşlarımıza iş hayatlarına hazırlık olması için staj imkanları sunuyoruz . İki yıldır düzenlediğimiz staj programları ile yabancı ve Türk öğrencilerden oluşan iki grubu burada buluşturduk ve çok olumlu sonuçlar aldık.Öğrencilerimizle ilgili projelerimize devam edeceğiz” dedi. Konuşmasının sonunda öğrencilerden gelen soruları cevaplayan Güngör, öğrencilere eğitim ve iş hayatlarında başarılar dileyerek konuşmasını sonlandırdı.

Ziyaret kapsamında Birlik binamızı ve birimleri gezen öğrenciler, ziyaretten duyduklarını memnuniyeti dile getirerek Birlik binamızdan ayrıldı.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.