Alanya Belediyesinde tadilat dönemi

ALANYA Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ile yepyeni bir döneme ‘Merhaba’ diyen Alanya’da değişim rüzgarları tüm hızıyla sürüyor.

Geçen hafta problemli Oba-Cikcilli yoluna el atarak bölge sakinlerinden tam not alan Başkan Yücel, şimdi de Büyükşehir Yasası ile yeni kurulacak olan birimlerin konuşlandırılacağı odalar için Alanya Belediye Sarayı’nda tadilat başlattı.

Alanya halkına daha iyi hizmet vermek için kurulacak birimlerin çalışacağı ofislerin yer alacağı mekânlarda hummalı bir tadilat süreci başlarken, bir dönem Örnek Sinemaları’na da ev sahipliği yapan, Cengiz Aydoğan döneminin eski nikâh ve tiyatro salonları da yıkılmaya başlandı.

Çalışmaların bu hafta tamamlanacağı ve ilgili birimlerin görevlerine başlayacakları da edinilen bilgiler arasında.