19 Mayıs’ta Soma Acısı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 95. yıl dönümü, Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törenle kutlandı. Soma’da yaşanan maden faciası nedeniyle tüm yurtta olduğu gibi, Manisa’da da kutlamalar resmi törenin ardından sona erdi.

Cumhuriyet Meydanı’nda, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 95.yıl dönümü düzenlenen törenle kutlandı. Törene, Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Vali Vekili Mesut Eser, Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Emlak ve İstimlak Daire Başkanı Taner İçöz, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ile kamu kurum ve kuruluş temsilcileri katıldı.

Törende ilk olarak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün anıta çelenk sunumu gerçekleşti. Program çelenk sunumunun ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti. Son olarak programda, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Hatun Sarıkaya, günün anlamına ilişkin bir konuşma gerçekleştirdi. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları, Soma’da yaşanan maden faciası nedeniyle resmi törenin ardından sona erdi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.