HİSARCIKLIOĞLU DEMİREL’İ ZİYARET ETTİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel’i ziyaret etti. Hisarcıklıoğlu, Demirel’i 3. kez belediye başkanı seçilmesinden dolayı kutlayarak, başarılar diledi. Hisarcıklıoğlu, ziyaretin anısına Başkan Demirel’e TOBB tarafından derlenen ‘Yunus’un Gül Bahçesi’ adlı kitabını hediye etti.

HIZLI BÜYÜYEN İLÇEYİZ
Başkan Demirel, Hisarcıklıoğlu’na, ilçenin gelişimi ve belediye hizmetleri hakkında bilgi vererek, “İlçemiz, yüzde 10-15 büyüme hızı ve 500 bini aşan nüfusuyla Ankara’nın en hızlı gelişen ve büyüyen ilçesi durumundadır. Yaptığımız hizmetlerle ilçemizi daha modern ve yaşanabilir hale getiriyoruz; vatandaşlarımızın yaşam kalitesini sürekli yükseltiyoruz. İlçemize birçok sosyal, kültürel ve yapısal hizmet kazandırdık. Yeni hizmet dönemimizde çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz” dedi.

ETİMESGUT’A YATIRIM KAZANDIRIYOR
Başkan Demirel, Etimesgut’un önümüzdeki 10 yıllık süreçte nüfusunun 1 milyonu aşacağını öngördüklerini vurgulayarak, “Bütün planlamalarımızı, yatırımlarımızı bu hedefe göre yapıyoruz. İlçemiz hızla büyürken yatırımcılarımız için de cazibe merkezine dönüşmektedir. İşadamlarımız, Etimesgut’un geleceğini parlak gördükleri için ilçemizdeki yatırımlarını artırmaktadırlar” diye konuştu.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.