MANAVGAT BELEDİYESİ’NDE 7 YENİ MÜDÜRLÜK KURULACAK

Antalya’nın Manavgat Belediye meclisinde Huzurevi, Özel Kalem, Teftiş Kurulu, Yapı Kontrol, Plan Proje, Basın Yayın Halkla İlişkiler ve Sosyal Hizmetler müdürlüklerinin kurulması kararlaştırıldı.

Manavgat Belediyesi Haziran ayı Olağan meclis toplantısı Belediye Başkanı Şükrü Sözen başkanlığında Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirildi. Meclis toplantısında 11 Gündem maddesinin yanı sıra CHP Grubu tarafından sunulan 2 ilave gündem maddesiyle birlikte 13 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

Gündemin 4. maddesinde yer alan Büyükşehir Yasası doğrultusunda 7 yeni müdürlük kurulması kararlaştırıldı. Yeni kurulacak olan müdürlükler şunlar; 1-Huzurevi Müdürlüğü, 2-Özel Kalem Müdürlüğü, 3-Teftiş Kurulu Müdürlüğü, 4-Yapı kontrol Müdürlüğü, 5-Plan Proje Müdürlüğü, 6-Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğü, 7-Sosyal Hizmetler Müdürlüğü.

İlçede yüzde 60. tamamlanan Kültür ve Kongre Merkezi’nin kısa sürede bitirilmesi için iller bankasından alınacak kredi için oylama yapıldı. Oylamada Kültür ve Kongre Merkezi’nin kısa sürede bitirilmesi için iller bankasından ek kredi alınmasına Ak Parti Meclis üyelerinden Ahmet Güven çekimser oy kullanırken diğer meclis üyelerinin tamamı lehte oy kullandı. İnşaat için daha önce 10 milyon lira kredi alındığı, 10 milyon lira krediye daha ihtiyaç olduğu belirtildi.

9’uncu gündem maddesi Manavgat Belediyesi İbrahim Sözen Gençlik Merkezi’nde yer alan Kapalı Yüzme Havuzu ve Tenis Kortu, Konferans Salonu, Amfi Tiyatro Salonu kullanım ücretleri bazı meclis üyelerinin olumsuz oy kullanmasına rağmen oy çokluğuyla kabul edildi. Buna göre; Kapalı yüzme Havuzuna çocuklar 5 yetişkinler ise 10 TL giriş ücreti ödeyecek. Konferans Salonu kullanım ücreti ise ilk iki saat için 200 TL, takip eden saatler için de 75 TL, Amfi Tiyatro ilk iki saat için 300TL, takip eden saatlerde ise 100 TL olarak kabul edildi. Kapalı Yüzme Havuzuna çocuklar için belirlenen 5 TL’lik ücreti çok gören MHP’li Hasan Çetin ile AKP’li Taner Duran olumsuz oy kullandı.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.