U-11 Futbol Turnuvası’nda şampiyonluk kupasını Türklerspor kazandı.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel adına düzenlenen U-11 Futbol Turnuvası’nda şampiyonluk kupasını Türklerspor kazandı.
Kupa Türkler’in

TÜRKİYE Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Alanya Şubesi’nin Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel adına düzenlediği U-11 Futbol Turnuvası önceki gün yapılan karşılaşmalarla sona erdi. Turnuvada Türklerspor birinci, Konaklıspor 2’nci, Yıldırımspor 3’üncü oldu. Karşılaşmaların ardından düzenlenen kupa törenine Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Cumhuriyet Başsavcısı Yener Yavuz, 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Emine Talay Yavuz, Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Alanya Belediyespor Başkanı Mehmet Erken, Alanya Belediyesi Destek Hizmetleri Spor Müdürü Saim Kanlı, antrenörler ve veliler katıldı.

KUPALAR VERİLDİ
Turnuvanın birincisi Türklerspor’a kupasını Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Konaklıspor’a 2’ncilik kupasını Cumhuriyet Başsavcısı Yener Yavuz, Yıldırımspor’a 3’üncülük kupasını Alanya Belediyespor Başkanı Mehmet Erken ve Alanya Belediyesi Destek Hizmetleri ve Spor Müdürü Saim Kanlı verdi. Başkan Yücel, karşılaşmaları yöneten hakemlere ise teşekkür belgesi ve madalya verdi. Tören sonunda Başkan Yücel, antrenörlerle birikte hatıra fotoğrafı çektirdi.