BAŞKENT’TE GEZİ OLAYLARININ İZLERİ SİLİNİYOR

GEZİ OLAYLARINDA SALDIRYA UĞRAYAN AĞIR HASARLI EGO OTOBÜSLERİ İLE BELSO MEYVE SUYU SATIŞ

ARAÇLARI GEZİNİN YILDÖNÜMÜNÜN ARDINDAN SERGİLENDİĞİ ALANDAN KALDIRILIYOR

Ankara’da “Gezi Olayları”nın izleri siliniyor. Geçtiğimiz yıl Gezi olaylarında marjinal grupların saldırıları sonucu tahrip edilerek ağır hasara uğrayan 7 EGO otobüsü ile tümüyle tahrip edilen 4 BELSO Taze meyve suyu satış aracı sergilendiklerini alandan kaldırılıyor.

Tahrip olan araçlar, Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek’in direktifleri doğrultusunda vatandaşların Gezi olaylarının vahim sonuçlarını görmeleri için Hipodrom Caddesi’nde EGO Genel Müdürlüğü’ne bağlı alanda sergileniyordu.

Vatandaşlar tarafından yeterince izlendiği ve ders alındığı, kötü görüntülerin ortadan kaldırılması düşüncesiyle yine Başkan Gökçek’in talimatıyla, 7’si geçen yıldan kalan 1 tanesi de geçtiğimiz hafta sonu Tuzluçayır’da saldırıya uğrayarak yakılan 8 EGO otobüsü alandan kaldırıldı.

Ekspertiz raporu doğrultusunda değerlendirilecek olan araçlardan tamir edilebilecek olanlar tamir bakımları yapılarak hizmete alınacak.

Geçtiğimiz yıl Gezi Olaylarında 25 civarında EGO otobüsü hasar görmüş, çok sayıda BELSO meyve satış aracı da yakılarak kullanılmaz duruma getirilmişti.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.