Başkan Kocamaz, “Verdiğimiz her sözün arkasındayız”

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Akdeniz İlçesi sınırları içerisinde yer alan Akdam Mahallesi’ni ziyaret etti.

Akdam ziyaretinde vatandaşlarla kucaklaşan ve sohbet eden Başkan Kocamaz, hayata geçirecekleri projeler sayesinde, Mersin merkezinin olduğu kadar, en ücra yerleşim yerlerinin bile hizmete doyacağını belirtti. Projeleri bu doğrultuda hazırladıklarını kaydeden Başkan Kocamaz,“Tek bir amacımız var. O da bizlere inanıp-güvenerek bu göreve getiren siz değerli halkımıza hizmet etmek ve güveninizi boşa çıkartmamak. Bu inançla başladığımız yürüyüşümüz, aynı inanç ve kararlılıkla devam etmektedir.” dedi.

Mersin’in genel anlamda önemli sorunları olduğunu ifade eden Başkan Kocamaz, “Bu sorunları elbette 2 ay içerisinde çözemezsiniz. Ancak yaptığımız program neticesinde ve Allah’ın izniyle, önümüzdeki 5 yıllık süreçte, seçim öncesi taahhüt ettiğimiz projeleri hayata geçirecek ve sorunları çözeceğiz. Biz, verdiğimiz her sözün arkasındayız. Elbette bu süreçte en büyük desteği ve gücü de, yine siz değerli halkımızdan alacağız.” dedi.

Hayata geçecek projeler sayesinde yeni istihdam alanlarının doğacağına işaret eden Başkan Kocamaz, “Böylece Mersin’de işsizlik yaşayan birçok gencimizin sıkıntısı da bir nebze olsun çözülmüş olacak, ancak her dört kişiden birisinin işsiz olduğu kentimizde, bu sorunun en aza inmesi için, yatırımcıyı Mersin’e çekecek çalışmalar yapmalıyız ve bu konuda Mersin Büyükşehir Belediyesi üzerine düşeni yapmaya hazırdır.” dedi.

Daha sonra Akdam Mahallesi sakinleri ile sohbet eden ve sorunlarını dinleyerek not alan Başkan Kocamaz, söz konusu sıkıntıları en kısa zamanda çözecekleri sözünü verdi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.