BAŞKAN SÖZLÜ, “YETİMİN, ADANALI’NIN HAKKINI YEDİRMEYİZ”

“RANT DÜŞKÜNLERİNİN BİZDEN RAHATSIZ OLMASI GAYET NORMAL”

ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI HÜSEYİN SÖZLÜ, HAKSIZ ŞEKİLDE PARA KAZANMAYA DEVAM EDEMEYECEKLERİNİ ANLAYAN BAZI ŞAHISLARIN, İMAR A.Ş’DE OLAY ÇIKARMAYA ÇALIŞTIĞINI BELİRTEREK, YETİMİN HAKKINI KİMSEYE YEDİRMEME KONUSUNDA KARARLI DURUŞLARINDAN ÖDÜN VERMELERİNİN MÜMKÜN OLMADIĞINI AÇIKLADI.

Adana Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İmar A.Ş’den, haksız yere nemalanmaya devam etmek isteyen ancak Başkan Hüseyin Sözlü ve ekibinin kararlı duruşu karşısıda sıkıntı yaşayan bazı şahıslar İMAR A.Ş’de olay çıkarmaya çalıştı. Konuyla ilgili açıklama yapan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, bankamatikçilerin ve haksız yere, çalışmadan maaş alanların bizim yönetimimizden rahatsız olması normaldir. Bu tür şahısların, haramzadelerin sıkıntı içinde olması olağandır” dedi.

Adana Büyükşehir Belediyesi’nde hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını kaydeden Hüseyin Sözlü, “Çalışma arkadaşlarımız, ekibimiz gayet heyecanlı ve samimi bir şekilde görevlerine devam ediyor. Doğru bildiğimiz yoldan, Adana’nın, milletimizin yararına olacak politikalardan asla taviz vermeyeceğiz. Büyütülecek bir durum yok. Bu tür olayların bizi duruşumuzdan, Adanalının hakkını korumaktan vazgeçirmesi mümkün değildir” diye konuştu.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.