Adem Başkan bu sınavı geçer

“30 yıldır Alanyalıyım” diyen eski Turizm Bakanı İbrahim Gürdal, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e ‘Hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. Gürdal, “Büyükşehir Yasası büyük bir sınav. Adem Başkan bu sınavı geçecek bilgi birikimine sahip” dedi

ISPARTA, Burdur ve iki dönem Antalya olmak üzere toplam 4 dönem milletvekilliği yapan ve yaklaşık 30 yıldır Alanya’nın Mahmutlar Mahallesi’nde yazlığı bulunan eski Turizm Bakanı İbrahim Gürdal, dün Belediye Başkanı MHP’li Adem Murat Yücel’e “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu. 30 yıldır Alanyalı olduğunu söyleyen Gürdal, “Ben ne Adem Murat Yücel’in ne de Alanya’nın yabancısıyım. Alanya’yı 30 yıldır takip ediyorum” dedi.

‘ALANYA’NIN TEK EKSİĞİ TANITIM’
Kendisinin Antalya’dan çıkan ilk ve son Turizm Bakanı olduğunu kaydeden Gürdal, 1977 yılında İstanbul’da 44 bin yatak kapasitesi bulunduğuna dikkati çekerek, “Antalya şu anda 1 milyona yakın nitelikli yatak kapasitesine sahip. 250 bin de belediye belgeli yatakları ilave ettiğimiz zaman bu rakam 1 milyon 250 bini buluyor. 5 yıldızlı otellerin 400 kilometre boyunca dizildiği dünyada başka bir ülke yoktur. Tek eksiğimiz tanıtım ve markalaşamamak” diye konuştu.

‘ADEM BAŞKAN BU SINAVI ATLATIR’
Büyükşehir Yasası’na da değinen Gürdal, “Yeni yasa gereği belediyeler deneme yanılma metodu içine sokuldu. Ancak ben sizin bu deneme yanılma sınavını başarıyla atlatacağınızı düşünüyorum. Aldığınız oyların çoğunda kendi isminizi taşıdığınızı biliyorum. Çünkü siz doğru bir insansınız. Bizler her zaman sizin destekçiniz olacağız. Allah yolunuzu açık etsin” mesajı verdi. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Gürdal’a üzerinde eski Alanya Kalesi resmi bulunan bir tablo hediye etti.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.