BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ FUTBOL OKULUNUN HEDEFLERİ YÜKSEK

YENİ YETENEKLER KEŞFEDİLECEK, ÇOCUKLAR KÖTÜ ALIŞKANLIKLARDAN UZAK TUTULACAK, KURUMSALLAŞILACAK VE SPOR DİSİPLİNİ , AHLAKI OLAN, VATANPERVER ÇOCUKLAR YETİŞMESİ İÇİN ÇALIŞILACAK

ADANA BÜŞÜKŞEHİR BELEDİYESPOR FUTBOL OKULU KOORDİNATÖRÜ TEKİN İNCEBALDIR VE OKULDA GÖREV YAPACAK ANTRENÖRLER, ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI HÜSEYİN SÖZLÜ’YÜ ZİYARET ETTİ. TEKİN İNCEBALDIR, BAŞKAN SÖZLÜ’YE MİNNETTAR OLDUKLARINI BELİRTİP, KENT SPORUNA ÖNEMLİ KATKI KOYACAK İŞLER YAPACAKLARINI SÖYLEDİ. BAŞKAN HÜSEYİN SÖZLÜ DE , FUTBOL OKULUNDA, SPOR AHLAKI OLAN, DİSİPLİNLİ VE VATANPERVER ÇOCUKLAR YETİŞTİRİLMESİNİ İSTEDİ.

Adana Büyükşehir Belediyespor Futbol Okulu Koordinatörü Tekin İncebaldır ve 4 merkez ilçedeki futbol okullarında görev yapacak antrenörler Murat Sönmez, Abdullah Selen, Zekeriya Coşan ve Ömer Şahbaz, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’yü ziyaret etti.

Başkan Hüseyin Sözlü’ye, kent sporuna önemli katkı koyacak böyle bir oluşuma olanak tanıdığı için teşekkür eden Tekin İncebaldır, şu ana kadar 400 çocuğun okullara kaydını aldıklarını ve kısa süre içinde bin rakamına ulaşacaklarını söyledi. Tekin İncebaldır, Adana Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Daire Başkanı Mehmet Ali Arslan’a, Gençlik Spor Şube Müdürleri Yusuf Delikoca ve Oruç Ali’ye de teşekkür etti. İncebaldır; Adana Büyükşehir Belediyesi’yle birlikte, hem yeni yeteneklerin keşfedilmesi hem de çocukların, gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durması adına, futbol okullarında önemli işlere imza atılacağına canı gönülden inandığını ifade etti. Tekin İncebaldır, futbol okullarını kurumsallaştırma amacıyla hareket edeceklerini açıkladı.

ÇOCUKLARIMIZ VE GENÇLERİMİZ SPORA YAKIN OLSUN

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü de, Adana Büyükşehir Belediyespor Futbol Okulu’nun, sporcu disiplini ve ahlakıyla büyüyen, vatanperver çocuk ve gençlerin yetişmesine katkı koyacağına yürekten inandığını vurgulayarak, “Çocuklarımızın ve gençlerimizin spora yakın olmasını Adana’nın bugünü ve geleceği adına çok önemsiyoruz. Spora yakın olan, sporun içinde bulunan çocukların, kötü alışkanlıklardan uzak kalması da kolaylaşır. Adana Büyükşehir Belediyespor Futbol Okulu’nun bu anlamda ve yeni sporcular yetişmesinde önemli katkıları olacağını umut ediyorum” diye konuştu.

EĞİTİM 30 HAZİRAN’DA BAŞLAYACAK

Sportif direktörlüğünü, Adana futbolunun “Küçük Dev Adamı” olarak bilinen Tekin İncebaldır’ın yaptığı Adana Büyükşehir Belediyespor Futbol Okulu, Seyhan, Yüreğir, Çukurova ve Sarıçam’da kayıt almaya başladı. 8-16 yaş arası çocukların başvurabildiği kulüpte kayıt için ücret talep edilmiyor. Oluşturulacak futbol okulları 4 merkez ilçede 4 ayrı sahada “Haydi Çocuklar Sahaya” sloganıyla hizmet verecek.

Futbol okullarında faaliyet, kayıtların ardından 30 Haziran 2014 tarihinde başlayacak. Antrenman ve eğitim Seyhan ve Çukurova’da pazartesi çarşamba, Yüreğir ve Sarıçam’da salı perşembe günleri gerçekleştirilecek.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.