ÇOCUK KULÜPLERİ’NDE MEZUNİYET SEVİNCİ

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BÜNYESİNDE HİZMET VEREN BATIPARK ÇOCUK KULÜBÜ MİNİKLERİ MEZUNİYET HEYECANI YAŞADI

Ankara Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Çocuk Kulüpleri’nden biri olan Batıpark Çocuk Kulübü Anasınıfı Göğrencileri mezuniyet sevinci yaşadı.

Minikler, bir yıllık eğitim maratonunda öğrendiklerini düzenlenen mezuniyet töreninde sergilerken, ailelerine de eğlenceli anlar yaşattılar.

Miniklerin hem bir yıllık süre içinde öğrendiklerini hem de yeteneklerini sergileme imkanı bulduğu Anasınıfı Mezuniyet töreninde; yetişkinlere taş çıkartan oyunculuklarını sergiledikleri piyesleri, eğlenceli dans şovları, yeteneklerini ortaya çıkardıkları sihirbazlık gösterileri, kulakların pasını silen keman dinletisi ile ezbere okudukları birbirinden güzel şiirleriyle büyük ilgi gören minikler, aileleri tarafından ayakta alkışlandılar.

Batıkent’de faaliyet gösteren Batıpark Çocuk Kulübü’nün, yılın her günü hizmete açık olduğunu ifade eden yetkililer, okul öncesi eğitimin yanı sıra Türkçe, matematik, İngilizce, el sanatları, resim, satranç, diksiyon, bilgisayar, internet, jimnastik, spor, taekwon-do, ve judo branşlarında eğitimler verildiğini söylediler.

Yetkililer, ücretsiz olarak verilen eğitimlerden 5 yaş üstü çocukların yararlanabileceğini belirterek, yaz döneminde verilecek kurslara katılmak isteyenlerin 0312 257 36 60 no’lu telefondan bilgi alabileceklerini kaydettiler.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.