Asfalt çalışması tam gaz

Alanya Belediyesi’nin mahallelerde başlattığı yol genişletme, asfalt, içme suyu, asfalt hazırlığı ve cadde düzenleme çalışmaları devam ediyor.

MAHALLELERİN kısa sürede çözülmesi gereken sorunlarına el atan Alanya Belediyesi, Çıplaklı, Mahmutlar, Cikcilli, Emişbeleni, Payallar, Avsallar, Türkler ile Sugözü mahallelerinden sonra Hacımehmetli ve Oba mahallelerinde yol genişletme ve stabilize çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Stabilize satıh düzenlemesinin ardından asfaltlama çalışmasına geçileceğini kaydeden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, birkaç gün içerisinde Çıplaklı ve Oba mahallelerindeki yolların asfaltlanacağını söyledi.

ÇELTİK YAYLASI’NDA YOL ÇALIŞMASI
Demirtaş Mahallesi’nde oluşturulan hizmet noktasından yaylalara da hizmet akışının devam ettiğini hatırlatan Başkan Yücel, “Avsallar, İncekum, Okurcalar, Güzelbağ, Payallar ve Türkler mahallelerine ait Söbüçimen ve Çeltik yaylalarında yol bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor. Merkez mahallelerimizde yaptığımız tüm hizmetleri en ücra mahallemize ve yaylamıza kadar götürüyoruz” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.