Karakaya, Esertepe’de Coşkuyla Karşılandı

Karakaya, Esertepede Coskuyla Karsilandi-kMHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mevlüt Karakaya, Keçiören Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Tanrıverdi ile Esertepeli vatandaşlarla biraraya geldi.

Büyük coşku ve sloganlarla karşılanan Karakaya, “Ankara’yı Allah nasip ederse alacağız. “Sağcından solcusuna, AKP’lisinden CHP’lisine, görüşlerine ne olursa olsun; biz hepsini kucaklıyoruz. Gelin hep beraber Ankara potansiyallerini konuşalım, herkes Ankara hayalini ortaya koysun, bizim herkese kapımız açık” dedi.

Sık sık alkış ve sloganlarla konuşması kesilen Karakaya, Ankara ve Ankara da yaşayanların sıkıntılarına değindi. Karakaya, “Ben Ankara’da yaşayan hemşehrilerim için, Ankara’nın sıkıntılarını çözmeye adayım” dedi.