YÖRÜK ALİ PAŞA, BAŞKAN HÜSEYİN SÖZLÜ’YÜ ZİYARET ETTİ

“BAŞARILARINI ADANA YAŞAYACAK, TÜRKİYE İZLEYECEK”

SİLAH ARKADAŞLARININ VE KAMUOYUNUN YÖRÜK ALİ PAŞA ADIYLA TANIDIĞI EMEKLİ TUĞGENERAL ALİ AYDIN, ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI HÜSEYİN SÖZLÜ’YÜ ZİYARET ETTİ.

YÖRÜK ALİ PAŞA, BAŞKAN SÖZLÜ’NÜN BAŞARISINI ADANA VE TÜRKİYE’NİN İZLEYECEĞİNDEN EMİN OLDUĞUNU SÖYLEDİ. BAŞKAN HÜSEYİN SÖZLÜ DE, BALYOZ DAVASINDA YARGILANAN VE UZUN SÜRE ÖNCE AKLANAN YÖRÜK ALİ PAŞA’NIN, BALYOZ DAVASINDA TUTUKLU YARGILANAN SİLAH ARKADAŞLARININ HÜRRİYETLERİNE KAVUŞMASINDAN BİR GÜN SONRA GERÇEKLEŞTİRDİĞİ ZİYARETİN ÇOK ANLAMLI OLDUĞUNU KAYDETTİ.

Kamuoyunun Yörük Ali Paşa adıyla tanıdığı, Balyoz Davası kapsamında yargılanan ve ardından hürriyetine kavuşan eden Emekli Tuğeneral Ali Aydın, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’yü ziyaret etti.

BAŞKAN SÖZLÜ’NÜN BAŞARILARINI ADANA VE TÜRKİYE İZLEYECEK

Balyoz Davası sanıklarının hürriyetlerine kavuştuğu günün hemen ertesinde Başkan Sözlü’nün makamına giden Yörük Ali Paşa, “Büyükşehir Belediye Başkanımızı ziyaret için geldim. Daha önce 3 dönem belediye başkanlığı yaptı. Ceyhan’ı köylükten, modern bir şehir havasına getirdi. İnşallah Adana’yı da büyük bir köy olma durumundan kurtarıp, modern bir büyükşehir haline getirecek. Kendisine başarılar diliyorum, Allah yar ve yardımcısı olsun diyorum. Hüseyin Başkanımızı çok seviyoruz. Başarılı olacağına dair en küçük bir şüphemiz yok. İnşallah bunu da 5 yıllık belediye başkanlığı dönreminde Adana halkı ve Türkiye izleyecek. Gönlümüz kalbimiz, yüreğimiz her zaman başkanımızla” dedi.

TÜRK ORDUSU’NUN HER FERDİ GİBİ ALNI AÇIK, BAŞI DİKTİR YÖRÜK ALİ PAŞI’NIN

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü de, “Sevinçliyiz. Paşamız özel bir günde geldi. Silah arkadaşları, Anayasa Mahkemesi’nin verdiği kararla, adil bir yargılama yapılmadığı gerekçesiyle serbest bırakıldılar. O adil yargılanmanın olmadığı süreçte dahi lekesiz işin içinden çıkmıştı Yörük Ali Paşa. Türk Ordusu’nun her mensubu gibi alnı açık, başı dik olduğunu gösterdi. Seçim döneminde de kalbi yüreği bizim için çarptı. Emeği, heyecanı, teri var. Ziyareti bizi ziyadesiyle memnun etmiştir. Önceki gün Balyoz davasında haksız yargılanmayla, Türk Ordusu’nu itibarsızlaştırmaya yönelik bir operasyonla içeride tutulan şerefli Türk subaylarının da hürriyetine kavuşması bizi mennun etmiştir ve kendisinin bu ziyareti, yaşanan olumlu gelişmeleri daha anlamlandırmıştır” diye konuştu.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.